Jan Mastrovic - www.mastrovic.photography

DRUGAČIJI DOŽIVLJAJ FILMA – STAR FILM FEST 2020.

Sedmi Star Film Fest pratite uživo na lokacijama u Sisku a ove godine premijerno i online, za sigurno i neograničeno uživanje u filmovima

Kako bi približili filmove što široj publici a istovremeno poštovali upute koje nam stižu zbog novih okolnosti ovog ljeta najavljujemo kako će sedmo izdanje Star Film Festa ove godine unijeti i veliku novost u obliku online održavanja projekcija filmova. Kako nas ljeto 2020. ne bi zateklo nespremne okrenuli smo se obilnoj uporabi novih tehnologija te pronašli način na koji će naš festival, ako Vi to želite, ispuniti zaslone vaših računala, mobitela te čarobnom srebrnom svjetlosti filmskih zvijezda upotpuniti ljetne večeri na Vašim terasama i dnevnim boravcima i sobama s bazenom ako ih imate, u što se iskreno nadamo.

Sedmo izdanje Star Film Festa dolazi u novom pakiranju. Kako bismo poštovali sve upute i bili spremni se na neočekivane izazove, ove smo godine odlučili pripremiti dva festivala. Ista ali istovremeno i različita. Tako će te kao posjetitelji i naši dragi gosti moći sami odlučiti želite li svoje kokice pripremiti u vlastitom društvu prijatelja ili susjeda, doma, u vrtu, na terasi ili s ekipom na zajedničkom druženju. Izvucite projektore, podesite postavke slike na svojim televizorima i udobno se smjestite u zajedničkoj plovidbi zvjezdanim nebom filmova u vlastitoj režiji. Sve što morate napraviti jest pratiti informacije s društvenih mreža o terminima projekcija. Večernja koktel haljina nije obavezna ali na Vama je da odlučite – mi ih uz svakom slučaju preporučujemo jer crveni tepih i veliki ekran ove godine dolaze i kod Vas doma.

Ipak ne želimo da običaj odlaska u kino i tradicionalnih projekcija na otvorenom nestane samo zato što morate biti jedni od drugih na udaljenosti raspona krila odraslog albatrosa, stoga će i ove godine SFF imati svoje stvarno i vrlo životno izdanje. Naravno pozivamo vas da nam se pridružite ondje gdje Vam odgovara a ako je to u romantičnom okruženju Kazališta 21 čije će legendarno dvorište još jednom poslužiti kao najljepša pozornica za večernje projekcije. Onako kako filmski romantici i zaslužuju gledati vizualna remek djela koja smo odabrali.

Pozivamo Vas da počnete pratiti naše službene stranice, u kalendarima zaokružite 14. kolovoz i otisnete se na putovanje galaksijom filmova. Tada započinje prvi Star Gardens koji će se nastaviti 21. kolovoza kada neće nedostajati filma i zabave na drugom Star Gardensu. Treći Star Gardens od Vas će tražiti da ostavite slobodnu večer 29. kolovoza. Star Gardens, jedinstveno mjesto za sve ljubitelje sedme umjetnosti, nudit će projekcije filmova Kino Kluba Sisak i članova Kino Kluba Sisak kao i nagrađivane filmove autora iz cijelog svijeta pod zvjezdanim nebom na atraktivnim lokacijama uz više od dva sata kino programa. Star Gardens i ove godine je potpuno besplatan a gledatelje očekuju iznenađenja poput filmskog kviza, nagradne igre i promotivnih poklona.

Star Film Fest 2020. ponudit će posjetiteljima posjet i sudjelovanje u brojnim filmskim, svemirski dobrim radionicama gdje će se gosti moći okušati u nečem novom. Cilj festivala je približiti različite vrste filmova istovremeno stvarajući mjesto gdje će profesionalci i amateri razmjenjivati kreativne ideje, predstavljati svoje projekte i pronaći inspiraciju za nove. Filmske kategorije koje će biti zastupljene na Star Film Festu su dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i animirani film.

Uslijed okolnosti proizašlih iz uvođenja mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19 realizacija ovogodišnjeg programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Naš cilj je Vaša i naša sigurnost uz neograničeno uživanje u filmu.

Provjerite kalendar, dodajte vrijeme za umjetnost i pridružite nam se!


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.