VIDEO: 20 golih mladića u žitu i jedna mladenka

Žeteoci su navikli susretati razne životinje i ptice prilikom žetve na svojim poljima, ali slučaj vojvođanskog seljaka zaslužio je da se nađe u rubrici “vjerovali ili ne”. Naime, tijekom žetve na njegovom polju pšenice pronašao je najmanje 20 mladića bez odjeće i jednu djevojku koja je nosila vjenčanicu s velom preko lica.

Marljivi poljoprivrednik nije mogao vjerovati što se događa pred njegovim očima, pa je uključio telefon i započeo snimati taj „susret“ s neobičnom skupinom ljudi, za koje nije poznato zašto su bili usred žitnog polja niti što su radili. Međutim, način na koji su bili “odjeveni” implicira da su se tamo našli zbog kinematografije popularne među tinejdžerima i starijim osobama.

“Ajmo… Što je Beograđani, došli ste ovdje da se snimate, mater vam je*em. Ajmo… SIkter! Di ćeš ti mlada?”, govorio je on, dok je skupina polako odlazila sa polja, takođe vidno bijesna, jer najverovatnije nije obavila ono zbog čega se našla na njivi.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.