Foto: Tomo Egredžija

Foto galerija: Oluje Tome Egredžije u čast Nikole Tesle

Tomo Egredžija
Tomo Egredžija
Nikola Tesla
Nikola Tesla

Izumitelj, elektrotehničar, fizičar Nikola Tesla rođen je noći 9/10. srpnja 1856. godine u mjestu Smiljan kraj Gospića. Porod je bio kompliciran i navodno je babica pri porodu digla ruke prema nebu i rekla da će Tesla biti dijete tame na što je Teslina majka odmah reagirala: Ne! On će biti dijete svjetla!

Tomo Egredžija već se predstavio čitateljima portala Međimurje info i ovo je njegova druga galerija fotografija objavljena na ovom portalu. Kako je ovo ljeto hirovito i obiluje nevremenima i grmljavinama Tomo ih je i zabilježio, a ovo fotografije svjetla u tami objavljujemo povodom rođendana velikana Nikole Tesle.

Na portalu smo pokušali prenijeti maksimum snage i energije koja se očituje na fotografijama, recite nam u komentarima koliko smo uspjeli!


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.