Star Film Fest rekordan u 2020.

Unatoč svim okolnostima koje su nas zatekle u 2020. ponosni smo i sretni što možemo objaviti da se na ovogodišnji Star Film Fest prijavilo čak 816 filmova. Koliko daleko se čuje dobar glas neopozivo govori činjenica da je najviše prijava stiglo iz Španjolske, njih 236, iz Argentine 67, Francuske 63 i 53 iz Hrvatske. Još nas više veseli činjenica da su prijave stigle iz čak 67 zemalja čime smo još jednom potvrdili činjenicu da je Star Film Festival globalni igrač koji privlači autore iz cijelog svijeta objedinjujući na jednom mjestu sukus višegodišnjeg napornog rada čitavog tima koji stvara ovaj festival. Zahvaljujemo se svim kreativcima koji su prijavili svoj film na Star Film Fest.

Ove godine unatoč neobičnim i zahtjevnim okolnostima napravit ćemo festival koji će organizacijski i sadržajno nadmašiti sve dosadašnje. Star Film Fest 2020. ponovno će zauzeti prostor u čarobnoj utvrdi Stari Grad kao i u Kazalištu 21. Filmske i fotografske radionice, glazba, popratni programi koji će se zbivati paralelno sa središnjim programom i ove će godine biti šlag na torti cijelog festivala.

Star Film Fest 2020. predstavit će filmove u pet kategorija i to dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i animirani film. Dok će naš cilj ostati isti kao i do sada a to je pružiti priliku gledateljima i autorima da se upoznaju i podjele ideje, projekte te pronađu inspiraciju za nove projekte.

Naš rad bio bi puno teži da nije podrške generalnog sponzora tvrtke INA d.d. koja nas prati od samih početaka na čemu smo iznimno zahvalni.

Vjerujemo da je upravo 2020. prilika za otkrivanje novih neistraženih granica u kojima ćemo svi zajedno pronaći svoju zvjezdanu prašinu!

Vidimo se pod zvjezdanim nebom punim filmova, očekujemo Vas.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.