Rab, Lošinj, Brač, Šolta i Lokrum u britanskom Telegraphu među glavnim razlozima za posjet Hrvatskoj

BRITANSKI THE TELEGRAPH OBJAVIO JE VELIKI ČLANAK O HRVATSKOJ, U KOJEM SE NAVODI DESET RAZLOGA ZBOG KOJIH VRIJEDI POSJETITI HRVATSKU PRVOM PRILIKOM, IZVIJESTILA JE DIREKTORICA PREDSTAVNIŠTVA HTZ-A U VELIKOJ BRITANIJI DARIJA REIĆ.

Autorica članka Mary Novakovich kao glavni razlog dolaska u Hrvatsku navodi rijetku priliku da se Dubrovnik i Lokrum posjete u srcu sezone, bez uobičajenih gužvi. Drugi važan razlog su šarmantne plaže, poput Zlatnog rata na otoku Braču, Krivice na Lošinju i Stračinske na Šolti, te tucet pješčanih plaža koje nudi otok Rab. Autorica teksta također se osvrnula i na ukusnu hrvatsku gastronomiju i pohvalila hrvatsku vinsku scenu koju je nazvala jednom od najuzbudljivijih u Europi.
Kao nezaobilazna iskustva pri posjetu Hrvatskoj, “The Telegraph” navodi i festivale, umjetnost, prirodne ljepote i povijest, a poseban naglasak stavljen je na Rijeku, “fascinantan grad luku” i europsku prijestolnicu kulture te na Zagreb, zagrebačku kulturu ispijanja kave i nezaobilaznu tržnicu Dolac.

“The Telegraph” sa svojim dnevnim i nedjeljnim print i online izdanjima doseže preko 12 milijuna čitatelja mjesečno, priopćila je Hrvatska turistička zajednica.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.