Foto i poziv: Upoznajte Međimurje u društvu Putoholičara

Vrijeme je da upoznate skrivene ljepote  svoje zemlje. Krenite od Međimurja, hrvatskog (k)raja slikovitih prizora i vrhunskih vina. A tko će vam bolje otkriti sve tajne Međimurja od Putoholičara.… 🙂 Ive i Branka, svjetskih putnika s Međimurskom adresom.

Mađerkin breg

 Putnička agencija World Traveler u suradnji s poznatim Međimurcima, Putoholičarima, 21.06. organizira savršen jednodnevni izlet u Međimurje, za sve ljubitelje svježeg zraka i dobrog vina. Prijevoz autobusom organiziran je iz Zagreba i Varaždina, no možete se pridružiti iz bilo kojeg kraja Hrvatske i doći osobnim autom na mjesto po dogovoru.

Posjetite Međimurje, uživajte u slikovitim predjelima,  degustaciji odličnih  međimurskih vina i doznajte zašto je zeleno Međimurje najuspješnija destinacija kontinentalne Hrvatske.

Mlin na Muri

Izlet za ljubitelje svježeg zraka i vrhunskog vina

Ovaj izlet odličan je izbor za sve ljubitelje svježeg zraka, dobrog društva i još boljeg vina, pa ako se ubrajate u njih, program potražite ovdje.

Vinski podrumi

Iva i Branko, svjetski putnici s međimurskom adresom, otkrit će vam sve ljepote kraja u kojem žive.

Putoholičari - Iva i Branko
Putoholičari – Iva i Branko

Kušat ćete nagrađivane autohtone sorte međimurskog vina, proizvoda kojim se ovaj kraj posebno ponosi i uživati u pogledu na vinograde, ljepše i od onih toskanskih, u kojima domaćini vode brigu o svakom trsu.

Međimurski vinogradi

Što god vi mislili, Međimurci će vas uvjeriti da je prvo naftno polje u svijetu otkriveno baš kod njih, u selu Peklenica, a to se onda mora i obići.

Peklenica

Peklenica

Rezervirajte 21.06. za savršen dan u Međimurju

Za fantastičan pogled, popeti ćete se na vrh Mađerkinog brega, prekrasnog prirodnog vidikovca s kojeg se vide Austrija, Mađarska i Slovenija. Ljubazni domaćini će vas okrijepiti uz  „Meso z tiblice“, poznatu međimursku deliciju i naučiti što je to međimurska nutella. Pripremite se posjetiti najsjeverniju točku Hrvatske, slikoviti Žabnik na Rijeci Muri, vidjeti stari mlin i proći kroz labirint ljubavi i energije.

Savršen dan završava finim ručkom, odličnim vinom i međimurskom gibanicom u prirodnom okruženju omiljenog međimurskog izletišta i glazbu uživo. Postoji li bolji plan za 21.06.?

Međimurska gibanica

Upoznajte Međimurje u društvu Putoholičara.

Cijenu i detaljan program ovog jednodnevnog izleta provjerite ovdje.

Za detalje i rezervaciju svog mjesta javite se direktno putničkoj agenciji World Traveler na:

besplatni info telefon: 800 666 669, telefon  u uredu: 051 601 842 mobitel: 099 200 22 30 (dostupan 0-24)

email:  info@world-traveler.hr

Iva Putoholičari

Sve fotografije by Putoholičari


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.