Zagreb ima svog kuma, Dubrovnik svoju kumu?

UKINUTA EMISIJA “GLAS NARODA”? JE LI POLITIKA UČINILA SVOJE?

Iako je u subotu u emisiji “Glas naroda” Dubrovačke televizije urednik i voditelj Pasko Tomaš u odjavi rekao “vidimo se za dva dana”, a emisija je bila najavljena i putem TV programa i medija u jučer emitiranom Dnevniku Dubrovačke televizije voditeljica je na samom kraju obavijestila gledatelje da u 20 sati umjesto “Glasa naroda” gledatelji mogu pogledati reportažu.

Dubrovnik Insider podsjeća kako se u subotu  u emisiju “Glas naroda” uključila potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica koja je napala novinara Paska Tomaša jer je nije branio prilikom komentara jednog gledatelja da je sporno kako je stekla svoju imovinu, a ona je “kuma Dubrovačke TV!”

Tom je prilikom Tomaš u odjavi emisije kazao da nikad nije niti će dozvoliti da itko, a ponajmanje političari, utječu na njegov rad ili ga uče njegovom poslu.

Zbog svega iz Dubrovnik Insidera kontaktirali su jučer Dubrovačku televiziju i Paska Tomaša. Na pozive se s Dubrovačke televizije nitko nije javljao, a Paskov mobilni telefon bio je isključen.


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.