Šala mala, Mlada pera se nisu predala!

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Na moju današnju prvotravanjsku (ili prvoaprilsku?) šalu kako se gasi Udruga Mlada pera očekivao sam ponešto reakcija no to je ispalo, citirat ću: “Ajme, kaj ste ga zakuhali! Zovu me sa svih strana, teta se ovih dana bori s visokim tlakom, veli nije ona više za takve šale! Uopće nije skužila!”
Dakle, prvo isprika toj teti i na ugrožavanju njenog zdravlja. I sam sam srčani bolesnik i tlakaš pa mogu pretpostaviti kako joj je bilo zdravstveno stanje tog trenutka.
Iskreno, nadao sam se da ću nekoga i prevariti i možda netko izrazi i tugu, no nisam ni znao da znam tako dobro i uvjerljivo lagati pa su mnogi povjerovali mojoj objavi da ovaj korona virus odnosi još jednu žrtvu, Udrugu Mlada pera, jer “…smo i do sada teško dolazili do financijskih sredstava, a sada izgleda nećemo više nikako jer zbog korona virusa novca za kulturu nema!” i izrazili žaljenje. Došla je hrpa poruka podrške, upiti kako sam se tako lako predao itd., a mene je ganulo koliko ljudi je reagiralo na ovaj ili onaj način na ovu, na sreću, lažnu vijest, evo još jedan citat: “Prvi april, ali me svejedno pri srcu steglo…”

Puno vam od srca hvala na ovakvoj podršci, nikad mi još nijedna laž nije donijela toliko toplih riječi! Istina je da će biti poteškoća u izvedbi nekih projekata, no kako je rekao jedan moj prijatelj koji me jako dobro poznaje: “Prije bih povjerovao da si se učlanio u HDZ nego da ćeš ugasiti Mlada pera!” (isprika na ovom miješanju politike uz udrugu no moram prijatelja vjerodostojno citirati!)

Dakle, zbog ponekih burnih reakcija na moju prvoaprilsku (ili prvotravanjsku?) šalu isprika onima koje sam uznemirio i demanti već danas, a udruga ide punim jedrima dalje.

Ne zaboravite, još uvijek je u tijeku natječaj Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka, a upravo danas je i prvi dan natječaja Napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju! za koji su već danas, prvog dana i pristigli prvi radovi no bit će objavljeni tek 23.04. Zašto tek tog dana? Zato što će se Udruga Mlada pera tako priključiti Noći knjige i cijeli dan, od 08 do 22 sata objavljivati radove mladih pisaca koji se natječu za svoju knjigu.

Kao što vidite, s nama nikad dosadno, a ovaj članak mogu ipak završiti kao i onaj s lažnom vijesti:

Ostajte nam nadahnuti!

Gorkić Taradi

predsjednik Udruge Mlada pera


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.