HDZ je zapravo srednji managment

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

U svakom iole većem poduzeću postoji srednji menadžment. To su, gotovo u pravilu, najgore osobe u poduzeću. Radnike jebu uzduž i poprijeko kako bi se dodvoravali višem menadžmentu. Dobili su vlast u ruke i misle da im je sve dozvoljeno. Ne znaju za poštovanje, samo za ulizivanje. Ne znaju za  stručnost, samo za podobnost, rodbinske veze i kumstvo. Ne znaju za odgovornost jer podobni ne odgovaraju. Ne znaju organizirati timski rad jer uvijek traže pojedince špijune kojima daju mrvice da bi im ovi bili poslušni pijuni. A viši menadžment im to dozvoljava jer njega samo interesira dobit. Počne li se smanjivati dobit malo pritisnu na srednji menadžment koji onda punom snagom pritisne na one ispod. I dobit nastavlja dalje teći, bez obzira na krv, znoj i suze.

Iako mnogi misle da HDZ vlada Hrvatskom, griješe. HDZ je samo srednji menadžment. Njime komandiraju Crkva i Hercegovci. Mi radimo, oni ubiru plodove našeg rada. I to je sva istina!

Jednom HDZ-ovac, uvijek HDZ-ovac. I taman pomisliš da je Vili pravi čovjek, ali uvidiš da je on samo srednji menadžment koji sluša šefove, crkvenjake! Nacionalni stožer je izgubio svaku vjerodostojnost, prvo pozivanjem crkvenjaka na konferenciju za medije o korona virusu. Božinović ga je predstavio nježnim glasom kao kad ljubavnik doziva svog ljubavnika, pogledom punim ljubavi.

Na Beroševom Hvaru dozvoljena procesija koja se odvijala ignorirajući sve preporuke i zabrane. Jer to je tradicija. I prvosvibanjski grah je tradicija, može?

Izgleda da propusnice ne daju samo stožeri, liječnici, poslodavci nego i župni uredi.
Hrvatima predviđaju najtežu recesiju. Pitam se zašto?


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.