Inicijativa “Glas PODUZETNIKA” – zahtjev za donošenje efikasnih mjera!

Jučer, u velikoj Vladinoj PR ofenzivi, je ministar Marić u RTL-u izjavio, a i inače je to vokabular Vlade – “Nema smanjenja plaća niti otpuštanja u javnom sektoru”

Nama u Privatnom ( realnom, znate, onom koji puni budget države i time praktički daje place svima u Javnom sektoru, pa i Ministru Maricu ) se nudi opcija – odgode i krediti – dakle u cijelosti MI moramo platiti trošak ove krize, za koju nismo ništa krivi.

Tko nas sad, kad trebamo zajedništvo i jasnu politiku, dijeli?

Gospodo u Vladi, nismo mi htjeli zatvoriti naše dućane, restorane, hotele, kozmetičke salone, putničke agencije, itd. itd., nismo mi krivi za rapidan pad prometa i prihoda, dapače, želimo biti dio društva kojem je sada borba protiv sirenja zaraze i borba za zdravlje ljudi na prvom mjestu!

Patetičan je i pun populizma govor i Ministra Horvata koji nas pita kome bismo mi to smanjivali u Javnom sektoru primanja – i nastavlja, možda našim zdravstvenim djelatnicima, djelatnicima civilne zaštite, policajcima i sl..!!!

NE, njima bi dapače dali bonuse g. Horvat, kao sto bismo dali i našim zaposlenicima koji ostvaruju odlične rezultate, te i ovim putem pohvaljujemo trud i rad svih doktora, sestara, vatrogasaca i sl…ali smanjili bismo u ovim uvjetima Vama i svim dužnosnicima ( više ), te službenicima ( manje ) – birokratski segment.
Nemojte spinati, i sve stavljati u isti koš s jedne strane, a s druge strane vapaje privatnog sektora u cijelosti ignorirate.

Kao sto imamo odličan “krizni medicinski stožer” na čelu s dr. Berošem, čiji rad pohvaljujemo, tako nam treba i “gospodarski krizni stožer” s kvalitetnim i sposobnim ljudima, a ne slatkorječivim politikantima, jer ovo sada što dolazi kao poruka iz Vlade je konfuzija od loših i nedovoljnih mjera, dobivamo samo jeftini PR!

Stoga Glas Poduzetnika, a zbog nekompetentnosti i neprimjerenih i lažnih izjava traži razrješenje ministra Horvata i o tome će uskoro obavijestiti medije.

Cijeli, ali cijeli privatni sektor ( Glas Poduzetnika je započeo, a sada su tu i HUP, mnogo malih i većih Udruga, ali i čak HGK ) je složan u jednom NE odgodama, DA oslobađanju poreza i nameta, od čega da ih uopće platimo!

Uostalom, ako naplatu možete odgoditi, likvidnost države očigledno nije ugrožena, dakle može doći do oslobađanja ili oprosta ( za ove koji su predali )

Sad nema stajanja, sad se u našim zahtjevima ide do kraja, a po prvi put u modernoj Hrvatskoj povijesti došlo je praktički do ujedinjenja privatnog sektora!

Svatko od vas može pomoći, gurajte, šerajte, lajkate, pišite na zidu Vlada Republike Hrvatske – NE ODGODAMA, jer ovo je borba za bolju Hrvatsku sutra, a nakon što pobijedimo virus!

Hrvoje, ispred Inicijative Glas Poduzetnika

#GlasPoduzetnika #NekSeČujeTvojGlas #IMiSmoHrvatska


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.