Korisni savjeti tajvanskih i japanskih liječnika uz korona virus

Novinarka Hrvatskog radia Čakovec Spomenka Lovrinović na svom FB zidu objavila je korisne savjete tajvanskih stručnjaka i japanskih liječnika:

Novi koronavirusni NCP možda neće pokazivati ​​znakove zaraze više dana, a prije toga nije poznato je li osoba zaražena. Ali kad dođete do vrućice i / ili kašljate i odete u bolnicu, pluća su vam već oboljela od fibroze 50% i već je kasno!
Tajvanski stručnjaci predlažu da napravimo jednostavnu provjeru svako jutro:
Duboko udahnite i zadržite dah više od 10 sekundi. Ako ga uspješno dovršite bez kašlja, bez nelagode, osjećaja ugnjetavanja itd., to pokazuje da u plućima nema fibroze, što u biti znači da nema infekcije.
U takvim kritičnim vremenima to provjerite svako jutro u okruženju s čistim zrakom!
To su ozbiljni i izvrsni savjeti japanskih liječnika koji liječe slučajeve koronavirusa. Svi bi trebali biti sigurni da su im usta i grlo vlažni, nikako da se SUŠE. Pijte nekoliko gutljaja vode barem svakih 15 minuta. ZAŠTO? Čak i ako vam virus dospije u usta … voda ili druga tekućina izbacit će ga kroz jednjak i u želudac. Želučana kiselina ubit će sav virus. Ako ne pijete dovoljno vode …virus može ući. Vrlo je opasno.
Podijelite te informacije sa svojom obitelji, prijateljima i poznanicima! Primijenite i uskoro će se svijet oporaviti od virusa krune.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.