Kako zakonito uzeti stvar u svoje ruke

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Zaista, ali zaista mi ni svo pozitivno razmišljanje ovog svijeta ne može pomoći da shvatim uobražene, prepotentne, nadmene, nesposobne nazovi šofere koji se parkiraju zauzimajući dva mjesta. Naravno, to su toliko zaposlene osobe koje mi obični smrtnici ne shvaćamo jer jedino one rade i toliko doprinose ovom društvu da je to nemjerljivo nama neznalicama.

Već sam predložio da bi trebalo zakonom ozakoniti da se takvim retardima moraju probušiti dvije gume i poslati ih na ponovo polaganje vozačkog ispita. U nekim gradovima su i počeli bušiti gume, u nekim gradovima po tako parkiranim automobilima posipaju smeće no to mi baš nije najbolja mjera jer smeće mora ipak kasnije netko i počistiti, obično komunalni djelatnici pa ispada da su zapravo oni kažnjeni za tuđe grijehe.

Hajde da ti se to jednom stvarno u žurbi slučajno dogodi da parkiraš neuko, no konkretno vlasnik gornjeg auta to naprosto obožava i takvo parkiranje mu/njoj je pravilo.

Na parkiralištu oko moje zgrade broj parkirališnih mjesta se ne povećava, ali se povećava broj automobila. Uz pravilno parkiranje i opet bi to sve nekako funkcioniralo da nema par idiota koji misle da su neka Hitlerova bijela čista rasa i za njihove aute trebaju dva parkirna mjesta da oni svoja dupeta komotno izvuku van iz automobila. E pa ja sam počeo primjenjivati jednu taktiku i nastavit ću i dalje. Naime, moj auto je mali pa kad netko parkira preko crte, ja se parkiram odmah uz njega tako da ovaj pametnjaković mora ulaziti sa suvozačevog mjesta i mučiti se sa svojim dupetom, a ja opet ne prelazim crtu za parkiranje s druge strane.

Iako primam reklamacije, još nisam dobio ni jednu!

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.