Kako sam postao bogat

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Suhi opskurni opis kristala kaže  da je to fizikalno tijelo u čvrstom agregatnom stanju koje je građeno od pravilno trodimenzijski periodički raspoređenih atoma, iona ili molekula, to jest ima kristalnu strukturu. Pravilni je raspored termodinamički najstabilniji i većina čvrstih tvari kristalne je prirode.

Onaj pomalo mistični opis kristalima daje ulogu zaštitnika koji će ukloniti negativnu i privući pozitivnu energiju. Kristale također možete odabrati i prema ciljanim namjerama, ovisi želite li privući ljubav, mir, poslovni uspjeh ili pozitivnu energiju u dom. Postoji podjela kristala prema horoskopu, svaki horoskopski znak zbog svojih određenih karakteristika, ima određene kristale koji mu odgovaraju kako bi postigao životni balans.  No i ta podjela se ne može generalizirati jer podznak može jače utjecati na vašu osobnost od samog horoskopskog znaka. Obično se kaže kako će vas kristal sam pronaći te da se jednostavno trebate voditi intuicijom i odabrati onaj koji vam se svidi.

Ja sam u horoskopu Vaga, kažu najčešće da su Vagini kristali aventurin, gorski kristal i opsidijan.  Aventurin  daje kreativnost, entuzijazam, snagu i balans koji je potreban Vagama, donosi radost u život. Gorski kristal uravnotežuje lijevu i desnu polutku mozga, smanjuje konfuziju i donosi jasnoću misli i djelovanja. Vage su po prirodi jako druželjubive, senzibilnije i trebaju se čuvati od negativnih energija, opsidijan uklanja negativnosti iz okoline i štiti vas.

No ponavljam, kažu da kristal sam pronalazi put do vas. Kad vam izuzetno draga osoba s tolikim žarom, s toliko strasti govori o kristalima, njihovom djelovanju i što za dvije osobe znači kad se kristal prepolovi i kad vam ta osoba sa sjajem u očima kaže da je Mjesečev kamen vaš kristal i vi istog trenutka osjetite povezanost s tim kristalom, onda nikakve podjele ne mogu utjecati na to koji kristal je vaš, jer pravi kristal će bez obzira na sve podjele naći put do vas. Uostalom niti nikakve podjele ne mogu utjecati na prava prijateljstva jer iskrenost, srčanost, empatija i samozatajnost u jednoj osobi ne mogu biti odglumljeni, a ako ste u društvu dviju takvih osoba onda ste bogat čovjek!

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.