Zaposlenici na prvom mjestu i u vrijeme blagdana

Brojnim pogodnostima uoči blagdana Kaufland Hrvatska pokazuje kako su zaposlenici uvijek na prvom mjestu

Bliži se najveselije i najljepše doba godine, no blagdansko vrijeme donosi i brojne dodatne troškove za kućni budžet. Kako bi ovaj Božić zaista bio, kako kampanja ovog trgovačkog lanca kaže, Božićnajbolji do sada, Kaufland se pobrinuo da zaposlenicima prosinac bude što bezbrižniji, pa je tako već drugu godinu zaredom povećana božićnica, i to s 1.500 na 1.800 kn, a svaki će zaposlenik Kauflanda dobiti i prigodni božićni poklon-paket. Osim toga, zaposlenicima Kauflanda u prosincu je isplaćena i neto nagrada kao zahvala za njihov doprinos pozitivnim rezultatima tvrtke.

Naravno, Kaufland misli i na one najmlađe koje iznenađenja i darovi uvijek najviše razvesele pa je tako 6. prosinca Sv. Nikola posjetio Kaufland. Roditelji su mogli povesti svoju djecu da vide njihove urede i dobiju prigodni poklon Sv. Nikole. Roditeljima je također olakšana kupnja darova jer za djecu do 15 godina ostvaruju pravo na poklon u novcu u iznosu od 200 kn.

„Ponosni smo na naše zaposlenike te smo izuzetno sretni što ih možemo nagraditi za njihov trud i rad kroz cijelu godinu. Točka na i bit će naše božićne zabave koje organiziramo svake godine, a to je idealna prilika da se svi družimo u neformalnoj atmosferi i proslavimo naše uspjehe“, poručila je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa.

Kaufland svim zaposlenicima i kupcima želi ugodne i vesele blagdane!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.