Sasvim ozbiljna anketa od životne važnosti za Hrvate

Kažu da medij koji ne prati trendove čitatelja ne može opstati, a budući da portal Međimurje info nitko ne financira nije mi na kraj pameti da njegovo postojanje dovedem u pitanje i rušim sve svoje predrasude i barijere i prilagođavam se trendovima širokog puka i objavljujem ovu anketu u nadi da ću spriječiti barem jedan razvod braka, barem dvije svađe, lomljenje barem tri prsta i četvrti svjetski rat (za treći je prekasno!).

Dakle, široke narodne mase, vi koji odlučujete o svemu i svačemu i imate svoje prioritete u životu i opstanku Hrvata na međunarodnoj političkoj sceni: smije li zvijezda na božićnoj jelki biti uopće zvijezda i još k tome, ne daj Bože, crvena?

Treba li uopće zabraniti crvene božićne ukrase, a pogotovo onaj provokativni cvijet božićnu zvijezdu, pa crvene kugle za bor, uopće sve crveno?

Narode, pokreni se i sudjeluj u anketi, tvoj glas je važan!

Vidiš li jadnika nekog, možeš ga zvati Hrvatom!Pavao R. Vitezović u Dva stoljeća uplakane Hrvatske

Podržite literarno stvaralaštvo djece

kn

Odredite sami iznos

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00 kn

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Tečajevi jezika, srednje škole i besplatni studiji u inozemstvu – Educational travel worldwide (ETW) agencija je koju trebaš!
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: