MARKER NAGRAĐEN ZLATNOM KUNOM HGK

Zlatna kuna za najuspješnije malo trgovačko društvo u Varaždinskoj županiji koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora pripala je tvrtki Marker, agenciji specijaliziranoj za izradu web trgovina. Direktoru tvrtke Ivici Kruheku nagradu je uručila Nina Begičević Ređep, dekanica Fakulteta organizacije i informatike Varaždin.

Marker je tvrtka koja na tržištu posluje već osam godina, bavi se izradom web trgovina i pružanjem rješenja za unaprjeđenje online trgovine, a svoje usluge pruža na domaćem, ali i na inozemnom tržištu. Surađuje s više od 150 tvrtki i zapošljava 29 mladih ljudi različitih profila i znanja koji svojom vještinama doprinose razvoju inovativnih rješenja i razvoju tvrtke.

„Nagrada HGK velika nam je potvrda za uložene napore koje svakodnevno poduzimamo u razvoju kvalitetnih rješenja. Nagradama koje smo osvojili na području web projekta, pa tako i ovom nagradom za najuspješnije malo trgovačko društvo, ovu, 2019. godinu zaokružujemo na lijep način. Svoj pogled u budućnost usmjerili smo prema širenju na inozemna tržišta te se nadamo kroz koju godinu i plaketi u kategoriji srednjih trgovačkih društava. Želio bih zahvaliti HGK na prepoznatom trudu i danom povjerenju, ali i svim zaposlenicima koji su dio bez kojeg na kraju krajeva ne bi bilo uspjeha.“ izjavio je Ivica Kruhek, direktor tvrtke Marker.

Marker je najnagrađivanija domaća eCommerce agencija koja je do sad ostvarila najviše nagrada za izrađene web trgovine. Osvojila je nagrade za najbolju web stranicu, za web trgovca godine te prvo mjesto u domaćim web trgovinama. Najveće vrijednosti tvrtke su znanje i iskustvo na kojem konstantno rade te unaprjeđuju svoje kvalitete kako bi svojim korisnicima pružili najbolje moguće usluge. Marker je i višegodišnji nositelji AAA bonitetnog certifikata koji tvrtku svrstava u financijski najstabilnije tvrtke.

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.