Udruga Mlada pera podržava svog ambasadora Luku Prgića i daje mu svoj glas

Luka Prgić, aktivan ambasador Udruge Mlada pera ima svoj san: “Ovo repanje iz hobija pretvorit ću u zanat!” Pomozimo mu jer dobro se dobrim vraća, a Luka je do sad uvijek dobro svima dijelio!

Najveći rap spektakl u regiji – Rap Camp – i službeno je počeo! Izašla je prva epizoda u kojoj su suci Stoka, Fil Tilen i Raay odabrali 12 kandidata. Traži se samo jedno – nova reperska zvijezda!

Rap Camp je novi YouTube talent show u kojem JoomBoos traži rap zvijezdu. Iz tjedna u tjedan, kandidati će prolaziti zadane izazove. Na kraju epizode svaki tim napušta po jedan kandidat, sve dok ne ostane troje najboljih. Njih troje borit će se za pobjedu na velikom live eventu u Zagrebu, u prosincu ove godine.

Luka Prgić, mladi daruvarski reper i prvi ambasador Udruge Mlada pera, već je jedna od zvijezda Joom Boos RAP CAMP 2019. – prvog hrvatskog hip hop talent showa u kojem se formalno traži nova hrvatska rap zvijezda. Kandidate je odabrao žiri u sastavu Stoka, Fil Tilen i Raay, a mladi Luka nalazi se u Stokinom timu.

Stokin tim zove se Incident team, a kandidati koje će on mentorirati osim Luke su i Mijat Petar Tomić, Marko Dolić i Pavao Došen.
Naravno, Luki je potreban vaš glas i to već danas. Naime u 12 sati na JoomBoos kanalu kreće epizoda u kojoj će nastupiti i Luka, ako vam se svidi njegov nastup, možete glasati NA OVOM LINKU, potreban je samo Google račun za glasanje. Za Luku, naravno!

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.