Ivan Topčić, Ružica M. Ljubičić, Kristijan Cinotti i Denis Perhoč

Mira Logarušić Naj radnik Hrvatske, Međimurac Denis Perhoč osvojio 3. mjesto

City Plaza Zagreb bio je sinoć domaćin proglašenja Naj radnika Hrvatske odnosno pobjednika projekta Mali svjetionik. Nagrada nosi ime po dr. Draženu Glavašu, a u finalu se našlo 15 kandidata među kojima je najmlađi bio Međimurac Denis Perhoč, 24-godišnjak iz Dragoslavca.

Mali svjetionik 2019
Mali svjetionik 2019

Počelo je izvođenjem pjesme savršeno prigodne za cilj akcije Mali svjetionik za velike ljude Put ka sreći, a zatim su se prisutnima obratili i kroz program vodili Kristijan Cinotti, osnivač, i Ružica M. Ljubičić, voditelj projekta.

Put ka sreći

Nakon predstavljanja kandidata slijedilo je proglašenje TOP 3, sudeći po pljesku publike i glasovima javnosti zaista najboljih među najboljima, a uz to svi odreda jednostavni i skromni ljudi!

Naj radnik u 2019. godini, Mira Logarušić, osvojila je nagradu dr. Dražen Glavaš od 100 000 kn. Napomenimo da je ona prošle godine, na prvoj dodjeli Malog svjetionika bila trećeplasirana, a u Tisku, gdje radi, za nju su između ostaloga rekli da se radi “o zaposlenici na koju smo svi u tvrtki ponosni i koja je pravi primjer onoga što bi prodavač trebao biti. Unatoč invaliditetu, svakog jutra već godinama (preko 35 godina radnog staža na kiosku), Mira biciklom dolazi iz Sesveta na posao (na kiosk kod Branimirove tržnice), te nasmijano i zadovoljno uslužuje naše kupce, koji nam redovno šalju mailove i poruke, hvaleći entuzijazam i ljubaznost te naizgled obične, a opet tako posebne prodavačice.”

Drugu nagradu, 10 000 kn osvojio je Nediljko Karoglan, zaposlenik tvrtke CEZAR d.o.o. iz Zagreba iz koje za njega kažu : “Ima preko 25 godina radnog staža, a nikada nije bio na bolovanju, čak ni ne zna tko mu je liječnik ( možda je još i kod pedijatra upisan…haha). Kad je radio na prošlom poslu pao je na palac nezgodno i palac je ostao u neprirodnom položaju, a on ga je cijeli dan pridržavao s ostalim prstima i odradio posao jer je to njegovom šefu bilo bitno. Nije mu ni rekao šta mu se dogodilo. Danas kada radi u CEZAR d.o.o. radi kao da je njegova firma. 

Treće mjesto glasovima javnosti i 5 000 kn osvojio je Denis Perhoč,  zaposlenik LifeClass Termi Sveti Martin iz kojih su istaknuli: “Često se sada po medijima sluša o liderima i vođama u konotaciji voditelja ili direktora. U tvrtki smo svi istog mišljenja da je naš Denis naš lider i vođa. Možda na nižim hijerarhijskim razinama no svakako od njega svi možemo učiti, a kolegama sa kojima svaki dan radi pomaže u motivaciji za daljnji rad i razvoj.
Za zaključak je još bitno za reći da je Denis ispred svih zaposlenika izabran kao najbolji suradnik. Iskren osmijeh i prijateljska ruka su ono što Denisa ističe, a mi smo ponosni što ga imamo u našoj organizaciji. On je naš svjetionik.”

Denis Perhoč, Mira Logarušić, Nediljko Karoglan
Denis Perhoč, Mira Logarušić, Nediljko Karoglan

Nitko nije otišao razočaran jer je uspjeh sam po sebi biti među TOP 15, a sve finaliste je dm-drogerie markt nagradio s poklon bonom u vrijednosti 500 kn.

Čestitke svim top finalistima!

Denis Perhoč
Denis Perhoč

 

Denis s ponosnim roditeljima, Martinom i Zdravkom Perhoč
Denis s ponosnim roditeljima, Martinom i Zdravkom Perhoč

 

Antonia Herić i Denis Perhoč
Podrška Denisu bila je i njegova djevojka Antonia Herić

 

intervju
Denisov intervju za Laudato TV. Na socijalnim mrežama sam napisao “Prvi intervju” iako je to zapravo drugi, prvi je dao upravo za Međimurje info 🙂

 

s
“Denisov stožer” : Antonia Herić, Martina Perhoč, Zdravko Perhoč, Gorkić Taradi, Ivana Krezo, Jelena Berečić, Denis Perhoč

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.