METRO je ponosni partner prestižnog kulinarskog natjecanja Bocuse d’Or Croatia

METRO Cash & Carry Hrvatska glavni je partner hrvatske kulinarske reprezentacije koja će našu zemlju zastupati na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju Bocuse d’Or. U sklopu natjecanja Bocuse d’Or Croatia koje, pod pokroviteljstvom METRO-a, organizira Hrvatski kuharski savez (HKS), kuharice i kuhari iz svih dijelova Hrvatske natjecat će se kako bi zavrijedili ulaznicu za natjecanje Bocuse d’Or Europe, a pripremat će specijalitete od domaćih namirnica iz ponude METRO-a.

U METRO-u uvijek nastojimo pružiti podršku razvoju hrvatskog kulinarstva i zato nas osobito veseli suradnja s Hrvatskim kuharskim savezom koji organizira „Bocuse d’Or Croatia“. METRO je na globalnoj razini već dugi niz godina glavni sponzor natjecanja „Bocuse d’Or“  i zato smo iznimno ponosni što je ove godine METRO i u Hrvatskoj sponzor jedne od najuglednijih kulinarskih manifestacija. U METRO-u mnogo ulažemo u razvoj asortimana hrvatskih proizvođača te se uvijek trudimo promovirati domaću proizvodnju i zato nam je drago što će vrhunski hrvatski kuhari i kuharice tijekom natjecanja koristiti upravo domaće namirnice iz našeg asortimana“, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO-u.

Bocuse d’Or Croatia odvijat će se u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva od 18. do 22. studenog u Varaždinskim Toplicama, a pobjednici natjecanja predstavljat će Hrvatsku na natjecanju Bocuse d’Or Europe 2020 u Estoniji. Tamo će dobiti priliku plasirati se u finale koje se svake godine održava u Lyonu na sajmu Sirha i kuhati rame uz rame s najboljim natjecateljima iz 24 zemlje svijeta.

Iznimno nam je drago što imamo podršku tako snažnog partnera kao što je METRO, vodeće veleprodajne tvrtke specijalizirane za pružanje podrške ugostiteljskom sektoru. Kuhari i kuharice koji će se natjecati na „Bocuse d’Or Croatia“  vesele se izazovu koji je pred njima, a vjerujemo kako će domaće namirnice iz METRO-a koje će koristiti u pripremi jela dodatno naglasiti njihovo kulinarsko umijeće“, rekao je Damir Crleni, predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza.  

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.