Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ posvećen malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Varaždinske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.

Među brojnim ponudama, na „Dan mojeg poslovanja“ Restoran Domenico će pripremati burgere i krumpiriće za samo 20 kuna, dok će Barfly caffe&club za svoje goste spravljati gin tonic u tri različita okusa po cijeni od 7 kuna. Posebna ponuda Caffe bara Elephant je Karlovačko pivo za 10 i Pelinkovac za 5 kuna, a u barovima My Way i Mabis gosti će uživati u gin tonicu, juice votki ili pelin coli po cijenama od 7 do 15 kuna.

METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski Gastro Crawl u kojem Varaždinke i Varaždinci mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude varaždinskih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama. Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite Gastro Crawl Facebook event.

METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže “Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju. Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća  poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće  malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.