PlayGround caffe za sve generacije otvara se u petak

U petak, 27.9.2019. otvara se novi moderni ugostiteljski objekt i igraonica PlayGround caffe na adresi Ulica Katarine Zrinski 2, Čakovec.
PlayGround caffe je prvi objekt ovakve vrste u Međimurskoj županiji koji je namijenjen za osobe svih dobnih uzrasta: od djece, studenata, zaposlenih do osoba starije dobi. U ovom moderno opremljenom objektu nalazit će se igrače konzole (PlayStation 4, Nintendo i dodatna oprema) te brojni automati za zabavne igre (pikado, biljar, stolni nogomet, simulatori, video igre…). Prvi na našem području imate priliku zaigrati veliko Čovječe ne ljuti se u “big izdanju”!
Osim navedenih igara svi posjetitelji imaju mogućnost zaigrati brojne društvene igre potpuno besplatno, a izbor je zaista velik (Monopoly, Šah, Čovječe ne ljuti se, Uno, Drinkopoly, Pogodi tko sam, 5 sekundi, Memory, Alias, Frozen i mnoge druge), a gosti imaju na raspolaganju i snack bar kako bi doživljaj igranja društvenih igara bio potpun. Ovaj objekt poseban je još po tome što možete uživati u ljuljačkama, sjediti na drvenim kockama ili uživati s društvom na velikim sjedalima od paleta.

Za sve obavijesti možete pratiti i službenu Facebook stranicu PlayGround caffe.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.