Pariz: Predugo čekao sendvič pa ubio konobara

Kult Plave Kamenice donosi nesvakidašnju vijest iz Pariza

Gost je u pizzeriji na rubu Pariza pucao u konobara iz pištolja, bijesan “zbog spore usluge”. Konobar je umro na licu mjesta, a pariška je policija otvorila istragu. Zločin se dogodio u petak navečer u pariškom predgrađu Noisy-le-Grand, u pizzeriji Mistral.

Gost je došao i naručio sendvič i nakon nekoliko minuta počeo vikati na konobara jer mu ne donosi narudžbu. Onda je izvadio pištolj i pucao mu u rame. Sirotog 28-godišnjeg konobara kolege su pokušali reanimirati na licu mjesta, oni su i nazvali policiju, ali čovjeku nažalost nije bilo spasa. Ubojica je još u bijegu. Šokirni susjedi okupljaju se ispred pizzerije Mistral zgroženi događajem. Kažu da je riječ o mirnom kvartovskom lokalu otvorenom prije par mjeseci, u kojem nikad nije bilo problema iako je kvart pun pijanaca i dilera.

Kako javlja RTL France policija je uspomoć susjeda uspjela identificirati ubojicu. Riječ je o 34-godišnjaku s dosijeom punim kaznenih djela. Policija mu je pretresla stan ali još nemaju indicija o tome gdje bi se zločinac mogao nalaziti.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.