Učenici Srednje škole Čakovec iz Portugala se vratili sa dva zlata i dvije bronce

Tijekom prve polovice srpnja učenici Srednje škole Čakovec, smjer njegovatelj, sudjelovali su na međunarodnom natjecanju Inclusive games koje je održanu u Portugalu. Osvojili su nekoliko medalja, a tim povodom u utorak ih je primio čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač.

Natjecali su se u dvije kategorije. U bacanju kugle zlato su osvojili Anamarija Oršuš i Mladen Ignac, a treće mjesto Jovanka Balog. U skoku u dalj broncu je osvojila Antonija Sklepić. Po broju osvojenih medalja osvojili su odlično četvrto mjesto, osim njih na igrama su sudjelovale i učenice Valentina Kalanjoš i Snježana Oršuš.

Zajedno sa svojim nastavnicama mentoricama Marinom Trajbar, Rahelom Buterin, Paulom Baksa i Dunjom Gašparić, dojmove iz ove zemlje i natjecanje prenijeli su gradonačelniku Kovaču. On im je na ovom uspjehu čestitao zaželjevši im uspješan nastavak školovanja za zanimanje koje je vrlo traženo na tržištu rada. Treba napomenuti da su svi od reda odlični učenici.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.