Poklonite djeci, unucima, nećacima bilježnicu Vitezovi Proljetne livade

Bilježnica Vitezovi Proljetne livade A4 je formata, bez linija, 60 stranica. Bilježnica je nastala u sklopu projekta Vitezovi Proljetne livade Udruge Mlada pera iz Čakovca.

Udruga Mlada pera osnovana je u srpnju 2017. godine, a u dvije godine postojanja objavila je mnoge dječje i tinejdžerske literarne radove na portalu Top generacija, izdala dva zbornika s dječjim literarnim radovima, Različitost je najzanimljivija boja života i Top generacija  te slikovnicu Vitezovi Proljetne livade.

U tijeku su dva literarna natječaja za mlada pera osnovnih škola, Različitim jezicima na istome putu i Koja je dobitna kombinacija pa je u planu  izdavanje zbornika radova sa svim radovima koji pristignu na ta dva natječaja. Kad djeca vide svoje literarne radove objavljene u knjizi, to ih uvijek neopisivo razveseli i daje poticaj za daljnje literarno izražavanje.
Na žalost, neke jedinice lokalne samouprave koje su nam obećale financijsku pomoć iznenada su, bez objašnjenja, zaboravile na tu obećanu pomoć. I opet politika, na žalost, ne financira kulturu nego podobne ljude u kulturi. Zbog toga se,  u želji da ova dva natječaja možemo provesti do kraja i izdati zbornike s dječjim radovima, obraćamo ljudima dobre volje. Poklonite svojoj djeci, unucima, nećacima, susjedima, dragim osobama bilježnicu Vitezovi Proljetne livade. Donirajte Udruzi Mlada pera 15 kn, a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati bilježnicu Vitezovi Proljetne livade.

Donaciju možete izvršiti na žiro-račun udruge HR3124020061100838696 pri Erste banci (poziv na broj 00 2019, opis plaćanja: donacija), SWIFT / BIC: ESBCHR22 za uplate iz inozemstva . Slanje poštom (kuverta, poštarina za tuzemstvo) su pokriveni u doniranih 15 kn. Naravno, želite li i imate mogućnost donirati koju kunu više, možete!

uplatnica
HUB3A_Uplatnica

Nakon uplaćene donacije pošaljite nam ime na koje je uplaćena donacija te adresu na koju želite da pošaljemo bilježnicu! Email udruge: udruga@mlada-pera.medjimurje.info

Hvala vam što podupirete literarno stvaralaštvo djece!

Količine su ograničene.

Naslov knjige Različitost je najzanimljivija boja života uzet je iz odličnog eseja Ivana Franković – Žileta, 8. razreda OŠ Ston
Naslov knjige Različitost je najzanimljivija boja života uzet je iz odličnog eseja Ivana Franković – Žileta, 8. razreda OŠ Ston
Top generacija
Top generacija
Komplet Vitezovi Proljetne livade
Vitezovi Proljetne livade

Gorkić Taradi
predsjednik Udruge Mlada pera

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.