Velečasni Goran Kuhar (screenshot: kanal A)

Kad se baka zaljubi u mladog svećenika

Velečasni Goran na meti je zaljubljene bake. Niti jedna žena ne smije mu prići!

Malo što unese toliko ljubavnog nemira među vjernice, kao što to čini dolazak mladog i zgodnog svećenika u župu. Upravo to se dogodilo u Murskoj Soboti pa je očajni svećenik Goran Kuhar župljanima putem oglasne ploče napisao da nema ništa sa 60-godišnjom vjernicom koja ga jednostavno ne pušta miru.

Kako javljaju mediji, zaljubljena župljanka objavljuje da sa svećenikom ima poseban odnos te da planiraju zajednički život. “Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih”, kazao je Kuhar svojoj pastvi.

Sve je počelo s ljubavnim pismima, a onda su na župnikovu adresu počeli stizati i darovi. Ni razgovor svećenika s njenim mužem nije pomogao. Da mu druge žene ne smiju prići, jer će osjetiti žalac zaljubljene bake, ispričao je očajni župnik slovenskim medijima. Javno mu je podršku pružio i biskup Peter Štrumf, navodeći da je ovo dobra prilika da javnost vidi s čime se sve svećenici moraju nositi. Kuhar pak dodaje da, čak i kada bi bio u iskušenju, to ne bi bila zaljubljena baka, jer jednostavno – nije njegov tip.

Javna obavijest

Već neko vrijeme Murskom Sobotom kruže glasine o meni. Širi ih gospođa koja me progoni već neko vrijeme. U tim glasinama, udana gospođa i baka tvrdi da ima poseban odnos sa mnom, da će živjeti sa mnom, da će se udati za mene i da ću napustiti svećeništvo zbog nje. Napada sve žene s kojima komuniciram. Zbog svega toga, dajem vam na znanje: nemam odnos tom gospođom, neću nikada zbog nje napustiti svećeništvo,  a još je manje vjerojatno da ću živjeti s njom. Sve te laži su proizvod njene bolesne mašte. Ne nasjedajte im. Vaš župnik Goran

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.