Udruga Ovršni: Zašto je ova slika puki kontrast Radimiru Čačiću?

Gospođa Ana Župan obukla je žuti prsluk i u ruke uzela transparent na kojem je pisalo: DOLJE LOPOVI, DOLJE VLADA.

Vidjevši to, dvojac koji je stajao na promotivnom štandu HDZ-a očito je prepoznao svoju velebnu,#vjerodostojnu stranku u tom zahtjevu te se odlučio obračunati s ponosnom ženom u sedmom desetljeću života.

Skupili su hrabrost i iščupali joj transparent iz ruku. Junačine.

Kakva je tu povezanost s Radimirom Čačićem?

HDZ ima svoje vojnike za ulicu koji se hrabro sučeljavaju licem u lice sa staricama, Čačić nema niti to! Ostao je sam s još nekolicinom uhljeba i grčevito se koprca ne bi li se nekako ukrcao u vlak za EU parlament. Totalno već izgubljen u svojoj pohlepi za vlašću, ali i gubitkom veze s realnom situacijom, okrenuo je leđa onima kojima mora biti zahvalan što je župan (za sada) – narodu. Ignorirajući građane, udrugu Ovršni (bivša Inicijativa Ovršni ustanak) koja mu je ponudila pomoć, savjete i ruku da ga spoji s narodom, prezrivo okreće leđa narodu od kojeg istovremeno očekuje glasove za ostanak u političkim vodama. Pa sigurno neće dobiti glasove, ali će čuti glas naroda predvođen Udrugom Ovršni!

Udruga Ovršni ustanak

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.