Slobodna Hrvatska: Isprika HDZ-u

Članovi stranke Slobodna Hrvatska danas su ironično pozvali hrvatske birače da na skorašnjim izborima za Europski parlament glas daju HDZ-ovim kandidatima, ispričali su se toj stranci što su se uopće kandidirali za izbore te poručili kako će sve manje od 99 posto glasova za HDZ biti izborna prijevara

Mili naš Karlo, voljeni vođo Andreju…

Iza članova Slobodne Hrvatske je nekoliko besanih noći. Naime, otkako smo predali kandidaturu za europarlamentarne izbore, sa svakim danom raste naš osjećaj krivnje. I napokon smo uspjeli identificirati razlog!

Naime, shvatili smo da je neozbiljno i nepošteno od nas uopće se kandidirati protiv HDZ-a.

Kako bismo ispravili učinjenu nepravdu, odlučili smo doći ovdje ispred HDZ-a i javno se ispričati vama i ostalim “najvećim Hrvatima” te nabrojati sve razloge zbog kojih mislimo da bi SVI građani Republike Hrvatske trebali dati glas upravo HDZ-u: stranci koja ima kontinuitet, koja je organizirala narod u borbi za slobodu, oslobodila Hrvate, osigurala nam kvalitetan sustav, radna mjesta, prepoznatljivost u svijetu…

Da, HDZ ima kontinuitet – još iz vremena kada su njegovi osnivači, vođe i istaknuti članovi bili dio Saveza komunista Hrvatske, UDBA-e, KOS-a…

Da, HDZ je organizirao narod u borbi za slobodu i istovremeno nas oslobodio – društvene i privatne imovine, ušteđevina, dostojanstva, perspektive, prirodnih dobara, resursa, radnih mjesta, mirovina, mogućnosti, razvitka, budućnosti…

Da, HDZ nam je osigurao kvalitetan sustav – ratnih profitera, stranih banaka, dužničkog ropstva, uvozničkog lobija i totalne rasprodaje.

Da, HDZ je osigurao radna mjesta – za svoje sinove i kćeri, kumiće, sestriće, nećake, unuke, djecu ljubavnica i partnera u ostvarivanju privatnih interesa.

I da, HDZ je učinio Hrvatsku prepoznatljivom u svijetu – kao zemlju sustavne i individualne pljačke, organiziranog i neorganiziranog kriminala, kupljenih diploma, korupcijske inovativnosti, glomazne i uhljebničke birokracije, državnih institucija u službi lopovluka…

Hvala vam.

Jer da nije vas, nikada ne bismo shvatili koliko je Slobodna Hrvatska mala, nezaslužna i neozbiljna stranka. Jer dok su se oni bavili stvarima koje su u interesu građana, mi smo se bavili glupostima.

Primjerice, dok ste vi uvodili GMO, Slobodna Hrvatska je organizirala Marš protiv Monsanta.

Dok ste vi dizali ruke za porez na nekretnine, mi smo organizirali prosvjed protiv istoga.

Dok ste vi blokirali račune ljudima diljem Hrvatske, mi smo skupili 40.000 potpisa građana za novi Ovršni zakon, napisali ga i donijeli na Markov trg.

Dok ste vi deložirali, mi smo osigurali dvije nekretnine za žrtve deložacija.

Dok ste vi slali u zatvor zbog nekoliko stabljika konoplje, a oslobađali sinove generala krcatih teškim drogama, mi smo testirali saborske zastupnike na teške droge.

Dok ste vi opravdavali smrti pacijenata od Zaprešića do Metkovića i od Lopače do Splita, mi smo još 2017. godine tražili ostavku ministra Kujundžića.

Dok ste vi jeli i pili nakon predstavljanja knjige svoje uzdanice, Martine Dalić, mi smo protiv suodgovornih za krađu u Agrokoru podignuli kaznenu prijavu.

Dok su vaši partneri u vladi organizirali dovoženje manjinskih glasača na birališta autobusima, mi smo ishodili prvu pravomoćnu presudu za izborne prevare u povijesti Republike Hrvatske.

Nažalost, to pokazuje da smo mi neozbiljni, željni slave, populisti, demagozi… I zato nismo dobar izbor.

Preostaje nam samo na ovaj način dati svoj doprinos prebacivanju vlasti na novu generaciju mladih, ozbiljnih, stručnih HDZ-ovaca… Nema veze ako nemaju jednog dana radnog staža, bitno je da imaju pedigre.

Slobodna Hrvatska

Slobodna Hrvatska: Isprika HDZ-u
HDZ je zaprimila ispriku

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.