Oglasi

Mještani Ringaskiddyja tvrde da stalno imaju erekciju zbog blizine tvornice viagre

Mještani Ringaskiddyja tvrde da zbog blizine tvornice viagre muškarci i psi stalno imaju erekciju

Stanovnici Ringaskiddyja, Co Cork, požalili su se da im plinovi iz tvornice viagre pružaju velike probleme. Inače najveći dio svjetske ponude viagre proizvodi se u Pfizerovoj tvornici u Ringaskiddy u Corku, a tvrtka zapošljava više od 3,000 ljudi diljem županije.

Seljani tvrde da su njezini “ljubavni dimovi” dali lokalnim muškarcima – pa čak i psima – “seksualne moći”.

Pfizer je u priopćenju izjavio da ove tvrdnje nisu ništa više od “zabavnog” mita, ali da neće podnositi nikakve pravne korake glede ovih izjava i optužbi: “Naši proizvodni procesi uvijek su bili visoko sofisticirani, kao i visoko regulirani.”

Stanovnici se ipak boje da je možda nešto drugo po strani, nešto “duhovno”. Psihijatrijska medicinska sestra Fiona Toomey izjavila je za irske medije kako psi konstantno šetaju sa erekcijom.

Jedan lokalni čovjek je dodao: “Jedan dah i to je to, erekcija nastupa, ljubavne pare dobivamo godinama i to još besplatno. Nije da se mi bunimo kao ni naše žene i djevojke, ali nas je strah zbog zdravlja.”

_____________________INTERMEZZO_________________

Kupnjom knjige Konobar s olovkom 30 kn darujete Udruzi Mlada pera

_____________________________________________________

Oglasi
Godišnja reklama na portalu Međimurje info za 200 kn donacije Udruzi Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: