Vitezovi Proljetne livade

Kako osvojiti komplet sa slike ili komplet zbornika ili knjigu?

Komplet Vitezovi Proljetne livade čine slikovnica Vitezovi Proljetne livade, fascikl i bilježnica ilustrirani od strane Fantasy Factory ekipe te šalica s motivima slikovnice, poklon tvrtke Donum d.o.o.  Komplet mogu osvojiti osnovnoškolci do zaključno 6. razreda osnovne škole. Osnovnoškolci 7. i 8. razreda te srednjoškolci 1. i 2. razreda mogu osvojiti komplet zbornika nakladnika Udruga Mlada pera: Različitost je najzanimljivija boja života i Top generacija.

zbornici

Srednjoškolci 3. i 4. razreda te studenti mogu osvojiti knjigu Konobar s olovkom koju je ilustrirala Ivana Kiščinal, a donacija je autora Taradi Gorkića koji je i predsjednik Udruge Mlada pera i neupitna je njegova podrška literarnom stvaralaštvu mladih.

Konobar s olovkom

Što treba napraviti da bi osvojili jednu od ovih nagrada?

Sve što trebate napraviti je poslati svoju priču, pjesmu, esej, sastavak iz zadaćnice itd. za objavu na portalu Top generacija. Top generacija je portal Udruge Mlada pera za objavljivanje literarnih radova učenika i studenata, svih dječjih literarnih radova, teenagerskih misli, mladenačkih razmišljanja.

Osnovnoškolci, volite li pisati, možete se uključiti i u natječaj Različitim jezicima na istome putu te pisanjem na jeziku kojim se najlakše izražavate osvojiti 1000, 750 ili 500 kn!

Radovi za objavu na Top generaciji koji donose mogućnost osvajanja jednog od kompleta ili knjige moraju stići do 01.05.2019. godine do 23:59 u doc. ili docx. formatu na email adresu top_generacija@medjimurje.info
Dobitnici će biti izvučeni 03.05.2019. na predstavljanju knjige Konobar je govorio. Događaj je to 3 u 1 jer osim predstavljanja knjige bit će i izložba ilustracija Ivane Kiščinal i večer rapa s Lukom Prgićem. Bit će i iznenađenje, netko će biti proglašen Ambasadorom Udruge Mlada pera i dobiti prvi zadatak predstavljanja Udruge!

Stoga, rezervirajte petak, 03.05.2019., početak u 18 sati na katu čakovečke dvorane Scheier za večer zabave! 

A radove za objavu na portalu Top generacija možete početi slati – SAD!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.