Zašto su rasparene šarene čarape na Svjetski dan osoba s Down sindromom?

Pridruži nam se danas, u četvrtak, 21.03.2019. u sportskoj dvorani II. Osnovne škole Čakovec i sudjeluj u laganom plesnom vježbanju pod vodstvom Eni Debelec, Josipe Bratković te Nevena Novaka, obuj šarene čarapice i zabavi se uz odličnu ekipu!

Bez brige, možeš doći samo i ko’ gledatelj – tribine su spremne! 😉

Događaj je namijenjen svim dobnim skupinama tako da povedite sa sobom djecu da se rasplešu! Povedite muža, sestru, prijateljicu, šefa, susjedu…
…neka nas se skupi što više kako bi svojim sudjelovanjem i prisustvom barem malo pomogli i podržali Udruga za sindrom Down Međimurske županije.

A zašto se na ovaj dan nose šarene čarape objasnili su nam Matija i njegov prijatelj Down:

Morgen pipl 😍
Zakaj se drzim za glavu? 
Pa priblizava nam se 21.3. Svjetski dan sindroma Down i sad ce ovi neupuceni, kao i svake godine, mahom mediji, krenuti sa storijom kako se nose sarene nerasparne carapice jer osobe s DS ne znaju upariti carape. 
Zivota vam ljudi ajde svi koji citate, puno vas vec zna, ali ponavljanje je majka znanja, mnogi ni ne znaju jos, sirite dalje iduce rijeci 😍
Sarene rasparene carapice se nose zato jer podsjecaju izgledom na kromosome i zato jer poticu na jednakost. Govore vam da smo svi isti u svojoj razlicitosti na ovome svijetu. 
Osobe s DS znaju upariti carape 😘😘
Salji dalje. Voli vas Matija skup s njegovim carapicama 🤩

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.