Vlatko Štampar s “Boljom polovicom” oduševio svoje Međimurce

Nakon rasprodanih stand up showova “Štamparska greška”, “Bratec je trd ”i  “Odraslost”, poznati komičar Vlatko Štampar u petak je ponovo do suza nasmijao publiku u rasprodanom Centru za kulturu Čakovec s novim showom “Bolja polovica”.

Gledatelji, kojima su najsmješnije fore bile baš o njima – Međimurcima, izašli su iz dvorane u odličnom raspoloženju, a moglo se čuti i pitanje – “Kad nam je Vlatko opet u Čakovcu?”. Vlatko je u “Boljoj polovici” na svoj način odgovorio na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako je publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Nakon tako dobrog završetka radnog tjedna vjerujemo da će i vikend proteći uz dobro raspoloženje – jer kako kaže Vlatko – “Moj posao i misija je da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome”.

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

 Za sve one koji neke od njegovih fora još nisu čuli, kao i za one koji bez njegovih fora ne mogu, Vlatko je rekao – „Vidimo se ubrzo!“.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.