Tim Fantasy Factory ilustrira slikovnicu Vitezovi Proljetne livade

Rok za prijavu radova na natječaj Vitezovi Proljetne livade završio je 31. siječnja u ponoć. Radovi su u rukama žirija koji i opet nema lagan zadatak, izabrati 3 najbolja tima. Svaki tim sačinjavaju dva osnovnoškolca, jedan iz nižeg i jedan iz višeg razreda,  a zadatak im je bio napisati nastavak priče kojih su nekoliko dobili od udruge ili potpuno novu priču s jednim, dvojicom, trojicom ili svom četvoricom vitezova Proljetna livade, a to su: dječak Filip, baiji dupin Benđi, dodo ptica Picek i vrtni patuljak Vanček te nam svojom pričom poslati neku poučnu poruku ili upoznati s nekim po njima važnim pojmom.

Neki timovi su poslali i svoje vlastite ilustracije, šest odabranih ilustracija obradit će tim Fantasy Factory koji će napraviti i još 17 ilustracija za slikovnicu i naslovnicu. Što radi tim Fantasy Factory najbolje ćemo objasniti jednim crtežom i njihovom obradom tog crteža.

Dakle, ovo je crtež jednog tima za njihovu priču koju su poslali na natječaj:

izradile učenice Matea Sentivanac i Tena Milašin iz OŠ Dr.Stjepan Ilijašević, Oriovac, u suradnji s prof. Svjetlanom Milašin

A ovo je taj crtež nakon što ga je obradio Fantasy Factory:

obrada crteža učenica Matea Sentivanac i Tena Milašin iz OŠ Dr.Stjepan Ilijašević, Oriovac, u suradnji s prof. Svjetlanom Milašin

Ludo i nevjerojatno, zar ne? Nećemo vam pokazati ostale crteže jer želimo ovu fantaziju sačuvati za predstavljanje. Budući da znamo i gdje ćemo tiskati slikovnicu Vitezovi Proljetne livade A4 formata na 36 stranica (prvi kontakti su već obavljeni i ponuda je zadovoljavajuća) razmišljamo već i o mjestu gdje ćemo predstaviti slikovnicu. Znamo da će to biti jedan vrtić, a koji? To ćemo još odlučiti:)

Do tada, neka Fantasy Factory tim pozavrši ilustracije, a njihov online kutak gdje stvarnost postaje čarolija možete naći na http://fantasyfactory.eu/.

Kako imamo financijska sredstva za ograničen broj primjeraka slikovnice, a i Vi želite postati vlasnikom jedne, uplatom donacije od 100 kn na IBAN: HR3124020061100838696 (Erste banka) to možete postati. Slikovnicu šaljemo čim izađe iz tiska pa nam nemojte zaboraviti poslati i adresu! Hvala na podršci!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.