Pjesmom kroz život za Valentinovo u Selnici

Pjesmom kroz život, 15.02. s početkom u 19:00 sati,  drugi je samostalni koncert Andreje i Gorana Šafarić, uz prateći AG bend i goste u školskoj dvorani u Selnici, a ulaz je besplatan.

Gosti koncerta su ŽVS Sv.Marko, KUD Selnica, Viktoria Brezarić i Juraj i Ervin Vičević iz Selnice, a evo što kažu supružnici Šafarić:

Naši planovi za 2019. godinu vezani su za puno nastupa, ali i puno ulaganja u sebe, tj .u naše autorske pjesme i želimo ove godine izdati autorski album. Pjevat ćemo i ove godine u crkvama na vjenčanjima, odrađivat ćemo i samostalne koncerte koji su za sada dogovoreni diljem Međimurja u općinama i gradovima, s Meta Music bandom pjevamo na svadbama u sali, pojavljivat ćemo se i na humanitarkama te ostalim nastupima na koje ćemo se prijaviti ili biti pozvani. Naš rad počeli su prepoznavati i drugi gradovi i općine van granica Međimurske županije pa su mogući i nastupi van granica naše županije, ali o tome u skoro vrijeme. Veseli nas što uz nas nastupaju i naša djeca. To veseli i njih jer, kako kažu, najljepše je kad smo kao obitelj stalno zajedno ma što god da radimo. Volimo glazbu i pjesmu  te vas pozivamo da zajedno prođemo Pjesmom kroz život na našem drugom samostalnom koncertu u Selnici .  Volite se, grlite se, ljubite se, mazite se i pazite se svi jer najljepše je biti voljeni. 

Detalji o koncertu na https://www.facebook.com/events/314332355955652/

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.