Udruga Ovršni upozorava: je li i čovjek HDZ-u pokretna imovina?

U redakciju je došlo upozorenje Udruge Ovršni koje prenosimo u cijelosti, a potpisuje ga Radovan Preložnjak:

Oprez, opasnost!
Od. 1.siječnja 2019.g. na snazi je Zakon o jednostavnom postupku stečaja potrošača. HDZ-ovo legalno ropstvo, uzet će ovršenom sve uključujući i dostojanstvo.
Agenda “Zaduži – Raskući – Raseli” se nastavlja, ali u višoj brzini. Čestitke od FINE-dolaze poštom, blokirani se moraju u roku od 15 dana javiti i moraju prijaviti pokretnine.
Ministar je otvoreno rekao: “A ako imaju neku imovinu, pod tim mislimo na onu vrjedniju od 10.000 kuna, tada će se imenovati povjerenik koji će to brži način unovčiti i raspodijeliti vjerovnicima koji tu jesu”.
I to je to, rasprodaja i put pod noge u tuđinu. Ma bravo Bošnjakoviću, ono što nije uspjelo Tatarima, Mlečanima ili Turcima, da ne spominjemo bližu prošlost, to će vjerodostojno odraditi HDZ!

Naš komentar:
HDZ nema ni mrvicu kreativnosti što se tiče donošenja zakona u korist naroda, za rast gospodarstva, život OPG-ova, zdravstva bez nepotrebnih smrtnih slučajeva, slobodno novinarstvo, nekorumpirano i efikasno sudstvo, DORH i USKOK jednaki svima, a ne blagi prema njima…no što se tiče kreativnosti u donošenju zakona kojima se može financijski uništavati narod, legitimno oduzimati sve što običan mali čovjek ima, u tome im nema premca. Svojevremeni Zakon o nacionalizaciji FNRJ je samo dječja igra kao što se i Krstičević malo igrao avionima pa su shvatili da im nekretnine nisu dovoljne, sada žele i pokretnine.
Očito je pitanje dana kada će i službeno reći da je i čovjek pokretna imovina. Nekad su ga zvali rob, danas će valjda izmisliti neku novu hrvatsku riječ!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.