Festival nogometa u Prelogu

Da Prelog zasluženo nosi naziv Europski Grad sporta pokazala su dva nogometna dana proteklog vikenda.

U organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet, više od tisuću malih nogometaša, od šest do četrnaest godina, okupljenih u 106 ekipa, u šest kategorija, igralo je nogomet i uživalo u Prelogu. Ispunjene su od jutarnjih pa do kasnovečernjih sati bile dvorane Osnovne škole Prelog i dvorana Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Drugog dana turnira igrane su utakmice u kategorijama U6, U10 i U12.
Kod najmlađih šestogodišnjaka, prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Omladinac Sloboda, druga je bila Podravina, a treća ekipa Lumena.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Mateo Mlinarić iz pobjedničke ekipe bio je najbolji strijelac i igrač, a njegov suigrač Lukas Murk najbolji golman.

U kategoriji U10 prvo je mjesto pripalo ekipi Ivančice, druga je bila ekipa NK Varaždin 2009 Narančasti, a treće je mjesto osvojila ekipa Rudara iz Dubrave Zabočke. Najbolji je strijelac u ovoj kategoriji Dominik Pavljina iz Ivančice, najbolji igrač Karlo Levanić iz Varaždina 2009, a najbolji golman Noa Novak, također iz Varaždina 2009.

U kategoriji U12, najbolji su bili igrači ekipe FC Međimurje, drugo je mjesto osvojio Varteks, a treće domaća ekipa NK Mladost Komet 1, koja je imala i najboljeg strijelca Sašu Kočeta. Najboljim je igračem proglašen Luka Rodek, a golmanom Stiven Kovačić, obojica iz pobjedničke ekipe FC Međimurje.

Nagrade su drugog dana turnira predali gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora HNS – a Mato Kljajić i predsjednik Mladosti Komet Željko Sokač. Nogometni klub Mladost Komet zahvaljuje svim sudionicima na dolasku, trenerima i roditeljima igrača na pomoći, a posebno svim sponzorima koji su pomogli organizaciju ovog turnira.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.