Tko kreira Vaše mišljenje?

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi

Kada netko prigovara ama na baš sve živo, baš nigdje ne nalazi ništa pozitivno, taj laže da je demokratičan. On samo voli da je sve po njegovom, a to je odlika tiranina i sinonim za diktaturu! Ne vjerujem onima koji viču da su za demokraciju i pri tome pljuju na sve. Više sam naklonjen onima koji dozvoljavaju izbor, ali naglašavaju da se neki red mora znati i kod nekih stvari jednostavno nema izbora! I zaista nema! Zato je u demokraciji važno znati kad treba lupiti šakom o stol!

Volio bih upoznati barem jednog takvog političara. Dok sam još živ! Pravi političar (kojeg još u Hrvatskoj nema) je onaj koji će prihvatiti amandman oporbe ako je koristan i na taj amandman nadograditi još dva-tri svoja kojima će se korist

Donirajte Udrugu Mlada pera
udvostručiti! Prava oporba je ona (a i nje u Hrvatskoj još nema) koja će pohvaliti neki dobar potez vladajućih, nadodajući svoje amandmane kako taj potez još bolje poboljšati. No porazno je da u Hrvatskoj nemamo nijednog političara koji zna nadograđivati. Imamo samo one koji znaju pljuvati! Prije Predsjednice/ka, premijera, ministara, u prvom redu nam nedostaju pametni saborski zastupnici. To nisu nužno oni s diplomom, to su oni koji znaju prepoznatu kvalitetu nečega. Znači, od ovih koji su sada u Saboru nema vajde, no pitam se ima li ikog takvog tko nije u Saboru, a pretendira da tamo dođe? I još moram priznati da ne krivim za sve političare niti birače. Velikim dijelom krivi su mediji koji odabiru koga će medijski eksponirati, a onda se čude kad im čitatelji predbacuju da su plaćenici. Možda i nisu direktni plaćenici, ali svakako jesu oni koji manipuliraju javnim mišljenjem. Npr, ovo što govore Dalija Orešković, Mislav Kolakušić i još poneki govore i mnogi drugi i govorili su mnogo prije njih, no mediji su odabrali da eksponiraju baš ovo dvoje. Zašto baš njih?

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.