Sam u kući 28 godina kasnije

U najnovijoj reklami za Google kućne asistente poznati glumac proživljava trenutke iz ikoničkog božićnog filma, samo ovog puta kao tridesetosmogodišnjak

‘Sam u kući’ božićni je klasik koji se redovito prikazuje u blagdanskim danima, a sada je izašla nova reklama za Google Assistant, koja će zasigurno razveseliti sve obožavatelje ovog popularnog filma.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Glavna zvijezda Macaulay Culkin (38) vraća se kao odrasla verzija svog lika Kevina McCallistera u prizorima iz originalnog filma iz odrasle perspektive. U slučaju da ste se oduvijek pitali kako bi Kevin izgledao u ‘starim’ danima, sada to napokon možete i saznati.

Google je u reklami prikazao kako bi izgledali prizori iz najpoznatijeg božićnog filma da su snimljene danas, kada postoje mobiteli, tableti i umjetna inteligencija. Scena po scenu, kratki video objedinio je sve klasične prizore omiljenog božićnog filma.

Od legendarnog skakanja po krevetu koje više baš i nije tako lako izvesti, jedenja omiljene tjestenine sa sirom pa sve do ‘sređivanja’ glavnih negativaca koji pokušavaju opljačkati njegov dom, Culkin se vratio zabavniji nego ikad.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.