Parfem, zlato, Levačić – međimurska uzdanica za Guinnessovu knjigu rekorda

Današnji dan, 15. prosinca 2018. godine još nije ni završio, a već je ušao u povijest. Jer danas je netko iz Međimurja prvi put pokušao ući u Guinnessovu knjigu rekorda, a taj netko je  Dejan Levačić Levy.

Dejan Levačić

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije predstavio je najveću bocu parfema na svijetu. Dosadašnji rekord od 500 litara srušio je za čitavih 130 litara, pa da velimo ukupni volumen da budete sigurni da ste dobro pročitali: 630 litara parfema koji u sebi, osim mirisa šafrana sadrži i 500.000 zlatnih listića 24-karatnog zlata. Levačić je tu jedinstvenu bocu parfema procijenio na deset milijuna kuna.

Gold by Levy

Projekt je to na kojem je radio dvije godine, a temelj i inspiracija je na jedinstvenoj kulturnoj baštini – ispiranju zlata na rijeci Dravi, konkretno kod Donjeg Vidovca. Uspije li pokušaj ulaska u Guinnessovu knjigu rekorda, malo Međimurje bit će poznato cijelom velikom svijetu, a mi koji smo danas prisustvovali predstavljanju najveće boce parfema moći ćemo s punim pravom reći da smo prisustvovali povijesnom događaju!

Na predstavljanju je poslužen pjenušac od koprive, također kreacija Dejana Levačića.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.