Nije još jedna čestitka, ovo je NAŠA ČESTITKA!

Blagdani su počeli i čestitke pršte na sve strane! I Međimurje info vam želi sretne blagdane!

U 2019. godini ne želimo da skidate zvijezde s neba, jer one su upravo savršene gore na nebu i pružaju nam trenutke sreće kad ih promatramo s dragim osobama.

Ne želimo da se u 2019. godini  promijenite zbog drugih, drugi vas moraju prihvatiti takve kakvi jeste ili vas nisu vrijedni. Želimo da kod sebe promijenite samo ono što sami želite upravo zbog sebe samih!

U 2019. godini ne želimo da drugi biraju i odlučuju za vas! Želimo vam da upravo vi sami izaberete i vi sami odlučujete!

U 2019. godini ne želimo da se bojite reći tko ste i što želite u svom životu! Želimo da živite svoj život slobodno punim plućima!

U 2019. godini ne želimo da se osjećate nevažno i neprimjetno! Želimo da upravo vi budete onaj odlučujući faktor X!

U 2019. godini ne želimo da naše želje vama  budu tek puste riječi! Želimo da zajedno posegnemo za tim da postanu stvarnost!

Da, naravno, želimo vam zdravlja i sreće, ali želimo da shvatite da to ne donosi netko, to postižete sami svojim stavom prema životu, svojim aktivnim činom življenja! A kad živite aktivno život, to se onda zove blagostanje!

U potpisu: udruga Mlada pera, Gorkić Taradi, Međimurje info, Top generacija

Sretni blagdani!

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.