Jel’ nekom stalo da mladih autora osnovnoškolaca i srednjoškolaca?

Baš razveseljavate moje učenike!
Znači im što su objavljeni njihovi radovi! (Š.M.)

Ovdje ima i više nego što smo poslali na natječaj. Ovdje su svi učenici čije sam radove slao 😀 Imat ćemo tiskani primjerak onoga što objavljujem kao e – knjige. Fantastično! Hvala još jednom! (V.P.)

…svaka čast, samo tako nastavite… (S.P.)

Hvala, vrlo ste ljubazni i drago mi je što ima ovakva stranica za mlade, vrlo rado ću opet poslati neki svoj rad na vašu adresu. (Š.O.)

Stoga podržavam Vašu stranicu te mislim da je to odličan način da se izraze mladi i svi oni koji pokušavaju objasniti sebe, svoje patnje, strahove, radosti, ali i ostale osjećaje literarnim putem! (J.G.)

Hvalevrijedno! Nemoj se umoriti, “jesi čuo”! (A.B.)

…ovaj Vaš portal čisto osvježenje. Voljela bih da je nešto ovakvo postojalo dok sam ja još bila u srednjoj školi. (B.G.)

Ovo su neki od komentara koje dolaze u udrugu Mlada pera nakon što netko otkrije portal Top generacija, portal koji je udruga pokrenula za objavljivanje dječjih literarnih radova, učenike osnovnih i srednjih škola, studente…Zapravo, neki dan je došao upit bi li htjeli objaviti i radove generacije 50+? Zašto ne? Volimo kreativnost svih generacija, zato se portal i zove Top generacija!

Prije par dana, po prvi put na portalu Top generacija, a i šire, objavili smo obiteljski duo paket: priču kćerke Brune (8) i priču tate Nenada Bego.

Došla je i molba da objavimo i radove djece iz Tomislavgrada. Ne treba nas moliti, samo šaljite!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Djecu veseli kad vide svoj literarni uradak objavljen negdje, u ovom slučaju na portalu Top generacija, i šalju zahvale kao da im je Djed Božićnjak donio najskupocjeniji dar. A još ako im je priča, pjesma, sastavak…ma bilo koji oblik pisane riječi objavljen i u knjizi, to im je događaj za dugotrajnu uspomenu!

Stoga smo se u udruzi, nakon prvog zbornika Različitost je najzanimljivija boja života, bez dvoumljenja posvetili izdavanju i drugog zbornika, u kojem su objavljeni radovi literata osnovnih i srednjih škola pristiglih na natječaj Nikad ne bi pogodio!, radovi literata srednjih škola pristiglih na natječaj Ljetni dnevnik, ali na moj način! te izbor radova objavljenih na portalu udruge Top generacija.

Možete poduprijeti rad udruge kupnjom zbornika Top generacija preko Web knjižare  ili narudžbom u udruzi na email udruga@mlada-pera.medjimurje.info. Cijena zbornika je 89 kn plus poštarina.

U tijeku je natječaj Vitezovi Proljetne livade kojemu je krajnji cilj izdavanje slikovnice s dječjim radovima, a svaka Vaša i najmanja donacija pomogla bi nam u ostvarivanju i tog cilja. Ako Vam je stalo da mladih autora osnovnoškolaca i srednjoškolaca i možete odvojiti koju kunu, molimo Vas da uplatite na žiro-račun udruge Mlada pera HR3124020061100838696, Erste banka, SWIFT / BIC za inozemne uplate: ESBCHR22!

Od srca Vam hvala!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.