Erotika v Kalamperu – samo za 18+

Podnaslov: što su Fuckenbergerovi poklonili Kristini!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi

Pod jedan, nemoj čitati ovaj članak ako nisi najmanje 18+!

Pod dva, nemoj čitati ovaj članak ako si moralista!

Pod tri, nemoj čitati ovaj članak ako si sklon povraćanju  zbog nemoralnih scena, ali i previše alkohola!

Pod četiri, nemoj čitati ovaj članak ako ne znaš čitati!

Pod pet, nemoj čitati ovaj članak, no ako si već pročitao dovde, onda čitaj i dalje, sam si si kriv što si preživio predigru!

Dakle, u sjeni raznih SMS afera (mislim na one SMS afere kad je muž poruku namijenjenu ljubavnici poslao ženi pa se ova sva napalila), SOA prijetnji gaženja autom Predsjedničinom savjetniku (SOA – kratica za Softly Onanism Anal), tajničinih dnevnica (treba razlikovati tajnice i “tajnice”), aviona F-16 (sms kratica za pozu u seksu za one do 16; cm, ne godina!), gotovo ispod radara prošla je nova životna (ne)zgoda naše Kristine koje se sjećamo iz članka Thriller na relaciji Čakovec – Milano – Hollywood.
Sve je započelo kad je Marijana konačno odlučila da onom svom kaže da. Mislim, rekla je ona njemu već puno puta da, ovo da se odnosilo na njegovu prošnju. A budući da joj je to bio drugi brak, red je i da ima dvije kume, što su s veseljem prihvatile Kristina i Danica. Marijanin Krešo (kako se samo smijala kad ju je Krešo upitao ako dobro kreše) za kuma je uzeo Jožeka, što je ovaj uvjetovao time da bude crnogorski kum. Dragom Krešeku zemljopis baš nije išao najbolje pa je prihvatio. Vjenčanje je bilo v Kalamperu, vrhunskom restoranu s divnim pogledom na vile, zelene livade i njegovane šume. Dobili su i popust za vjenčanje, a i dozvolu da toče Jožekovo vino.

I to je bila najveća greška. Jer Jožek je Zagorec, a zna se kakšno vino imaju Zagorci: tudom, direktor, delanec, jebežljivec, ma sikak ga zoveju! I još su niti ne ofnali trečo bačvo, a si su već bili pod stolom. A kad su već bili ispod stola, Jožek je štel obaviti svoje crnogorsko kumstvo, kume Kristina i Danica su bile na koljenima i čekale svoje hostije, a jadni konobar Goran je sam zijal: nema nutri pušenja, nema nutri pušenja!

U svoj toj gunguli nitko nije primijetio kako vrijeme leti, a već je bilo podne sljedećeg dana, pred vratima poznatog restorana Kalamper već je čekao direktor (pravi direktor, ne vino direktor) sa svojim gostima. Očito shvativši da se unutra nešto događa, počeo je lupati po vratima i vikati: Otvarajte! Kasnite! Ne spavajte! Spajajte! Ustajte! Asistirajte! Apstinirajte! Apsint! Absint! Absint!

Otkud ti taj absint? – derala se Danica kao luda na Kristinu, a ova se trgnula iz erotskih fantazija! Jesi normalna? Da ni slučajno to nisi pila!

Kristina pogleda bocu sa zelenom tekućinom u svojoj ruci iz koje je maloprije dobro potegnula! To su mi poklonili Fuckenbergerovi, došli su opet u goste! – odgovori Kristina. I ne, ne bum pila (mada sam već malo otpila, bome ovo ga dobro drma, halucinacije prvoklasne erotske!). Idem baciti ovo! – kaže Kristina, pa sakrije bocu na sigurno, za neke druge erotske halucinacije!

Pouka ove priče: pazite kakve poklone primate, neki imaju i čudne nuspojave!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.