Donacija Odjelu neurologije Županijske bolnice Čakovec

Društvo multiple skleroze Međimurske županije broji 93 člana, te s obzirom na to kako su članovi nažalost redovno hospitalizirani na Odjelu neurologije u Županijskoj bolnici Čakovec odlučili smo se na donaciju TV prijamnika.
Dana 20. prosinca predsjednik Društva, Ivan Škec s članovima Predsjedništva, uručio je TV prijamnik voditelju Odjela dr. Robertu Marčecu, dr. med. spec. neurologije, i glavnoj sestri Tanji Krnjak.
Do same ideje je došlo zato što su članovi Društva prilikom hospitalizacije primijetili da se TV prijamnik koji je također doniran od strane Društva pokvario. Ostvarenju donacije pomogli su Međimurska županija i članovi Društva.
Zajednički su se prisjetili kako je to izgledalo kada je Društvo prvi puta doniralo TV prijamnik te razmijenili bogata iskustva.
Ovom prilikom predsjednik Društva je dr. Robertu Marčecu uručio i plaketu sa zlatnim obilježjem kao zahvalu za 15 godina međusobne suradnje i pomoći.

plaketa

 

Ivan Škec,
Predsjednik Društva multiple skleroze Međimurske županije

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.