Robert Pilipović: Doša ja u Dojčland

Na Facebooku se može naći odličnih objava! Tužnih, veselih, mudrih, opakih, zlobnih, nadahnjujućih… Ovo je jedna koju objavljujemo u originalu, samo smo stavili kvačice na š i č, svrstali smo je u rubriku Humor iako nismo baš sigurni da li smo trebali otvoriti rubriku Tragedija, detaljnije Hrvatska tragedija!

Doša ja u Dojčland, u selo koje je u Dojčlandu, znači to vam je njemačko selo 😂😁

Malo gledaš okolo i čudiš se… Svaka kuća ima solarne panele na krovovima kuća, po štalama, stajama, a neki imaju i na njivama samo solarne panele!!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Mislim se ja kakve budale ovdi žive ! Zamisli, nije njemu palo napamet kopat njivu, nego stavija rođo solarne panele i na njivu. I računaš malo, pa nemaju oni baš toliki Sunca ka mi doli u Hrvatskoj, pogotovo u Dalmaciji, a kod nas niđe tih solarnih panela pored toliko sunca ! Mislim se stvarno kako su ovake budale stvorile ovako jaku državu! I kažem ja ovom ovdi Švabi, šta si pored toliko njive ti zasadija solarne panele, pa šta je sa glavom!?
Kaže meni Švabo da država sufinancira sve koji žele postaviti solarne panele, jer na taj način sam sebi stvaraš struju koju ne plaćaš, pa sa tim ne opterećuješ taj kao njemački HEP, neplaćaš struju jer si je sam stvorija, šta je i normalno ! A vidi sad ovo, znači višak električne energije iliti ga struje država otkupljuje od svojih građana, da ne mora uvoziti struju koje bi uzfalilo da nema ovih solarnih panela, na taj način možeš čak zaraditi i jednu dobru njemačku plaću! Nego kaže Švabo šteta šta nema kod nas puno sunca, bija bi to dobar biznis, i pita mene šta kod vas u Dalmaciji, ljudi žive od solarnih panela ! Nakon svega toga šta sam sazna, gledam ti ja tog Švabu, i gledam ga i osjećam se ja glupo, nema veze šta nemam svoje kuće da bi uopće stavija te solarne panele, i ništa mu nisam reka jer me čovik lipo ugostija, ali mislim se u sebi isto je glup ka kurac šta na njivi nije posadija kumpire 😂😂

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.