Ovršni ustanak zahvatio i HDSS

Temelji Hrvatske demokratske seljačke stranke (HDSS) jesu, između ostalog, socijalna pravda i obiteljsko gospodarstvo.

Socijalna pravda izostaje u Hrvatskoj, pogotovo ovrhama koje jednostavno obične građane bacaju na koljena i tjeraju iz domova. I obiteljska gospodarstva propadaju jer se za nekoliko kuna duga oduzimaju cijela imanja. Sve je to posljedica lošeg Ovršnog zakona

Donirajte Udrugu Mlada pera
kojeg je ministar Bošnjaković dao na doradu onima koji upravo od Ovršnog zakona imaju najviše koristi. Inicijativa Ovršni ustanak ima cilj promijeniti Ovršni zakon kao takav i napraviti ga prihvatljiv građanima. Inicijativinu borbu prepoznaju građani diljem Lijepe naše, a prepoznali su je, zbog zajedničkog cilja i brige za običnog građanina  i u HDSS-u.

Zbog toga je na sastanku održanom u srijedu, 17. listopada 2018. godine u prostorijama HDSS-a  predsjednik Ogranka HDSS Međimurje Želimir Toma dao punu podršku Inicijativi Ovršni ustanak koju je predstavljao Radovan Preložnjak, koordinator Inicijative za Međimurje.

Želimir Toma je naglasio da je HDSS-u u središtu pažnje i djelovanja običan čovjek i zbog toga je puna podrška Inicijativi logična stvar.

Radovan Preložnjak potvrdio je da se glas o Inicijativi Ovršni ustanak raširio diljem Hrvatske jer na žalost Ovršni zakon pogađa građane iz cijele Hrvatske i izrazio zadovoljstvo podrškom HDSS-a i najavom da će članovi međimurskog ogranka pomoći u skupljanju potpisa za promjenu Ovršnog zakona.

Na kraju je izraženo obostrano zadovoljstvo zbog podrške no istaknuto je da je žalosno zbog čega je do nje došlo: Damoklovog mača koji visi nad domovima građana Republike Hrvatske!

Ovršni ustanak zahvatio i HDSS

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.