Dođite na Sajam australskog obrazovanja 2018.

Agencija za obrazovanje Future Option vas poziva na Sajam australskog obrazovanja 2018. “Gledaj u budućnost – Studiraj u Australiji” koji će biti organiziran u Zagrebu 30.10.2018. u Hotelu Sheraton od 17:00 – 20:00 h.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Odličan obrazovni sistem i visoki životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, predivna klima i gradovi kao što su Melbourne, Sydney, Perth, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svijetu, stavljaju Australiju na treće mjesto po broju stranih studenata u svijetu.

Prisutni će na sajmu imati priliku saznati sve o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, saslušati iskustva studenata iz čitave regije koji su završili ili se trenutno nalaze na studijima u Australiji i razgovarati direktno s predstavnicima australskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni.

Osim važnih informacija o proceduri i uvjetima upisa, posjetitelji će imati priliku informirati se o dobivanju studentskih viza, studentskom životu, radu tijekom studiranja i o australskoj kulturi i načinu života.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

Link za registraciju možete pronaći ovdje.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.