Upravo suprotno, nemojmo biti ponizni!

Baš tako! Iako je rečeno “budimo ponizni” treba upravo suprotno, treba biti odlučan i uzdignute glave! Zna se tko je ponizan! Ponizan je vjernik u svojoj vjeri prema Bogu. Građanin treba biti uspravan i odlučan, a van crkve jedini koji mogu biti ponizni su premijer, ministri, zastupnici i predsjednica prema svojim biračima i građanima! I to ovaj narod treba shvatiti! Nisu oni na Markovu trgu, u Banskim dvorima ili na Pantovčaku jer tamo pripadaju, oni su tamo jer im je dio ovog naroda vjerovao i glasao za njih. I umjesto da budu ponizni prema svojim biračima i građanima, upravo suprotno, oni, krivo je reći traže, oni tjeraju ovaj narod da bude ponizan pred njima!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Zauzvrat Huanito Luksetić ide u zatvor jer je uzgajao marihuanu za liječenje bolesti, Kruljac ne ide iako je uhvaćen s hrpom droge koju definitivno nije imao zbog bolesti!
Zauzvrat Kamenički i ostali tatini i mamini sinovi mogu Horvatinčićevim stopama i neometano gaziti ljude na cesti!
Zauzvrat se zatvara cvjećarnica zbog računa od 10 kn, ali Robert Ježić već godinama neometano uživa u 5 milijuna eura!
Zauzvrat komunalni redar poziva policiju da mu pomogne ukloniti staricu koja prodaje dvije kile rajčice iz svog vrta da ima za kruh!
Zauzvrat Frane Lučić mora platiti 250.000,00 kn jer je PREŽIVIO kornatsku tragediju!
Zauzvrat su se prekjučer kod Zadra ubila dvojica mladića, a jedan je prije toga na Instagramu napisao: “Bože, ako umrem mlad, odvedi me u raj, u paklu sam već bio!”

I tako mogu do jutra, do prekosutra, do sljedećeg tjedna, mjeseca, godine…i još ne bi nabrojio sve što su vam oni koje ste birali pružili jer ste ponizni prema njima!

Ima nas koji ne želimo biti ponizni! Takve tjeraju u Njemačku, Irsku, Švedsku…i stavljaju vam omču ovrhe oko vrata! Namjerno, da namjerno vas uvlače u dužničko ropstvo i žele vas slomiti!

Jučer je HT velikodušno objavio kako možete zatražiti otpis duga do 2.500,00 kn, ali između ostalog ako ste primatelj jedne od novčanih naknada iz sustava socijalne skrbi. A što je s onima koji rade za crkavicu?

No ono najvažnije pitanje: zašto ste dozvolili pretplatnički odnos ne provjeravajući da li osoba ima prihoda, je li korisnik socijalne pomoći, je li osoba koja svako malo prelazi novom operateru i mijenja broj kad se uvali u dugove? Zato što vam ova Vlada dozvoljava da uvučete čim više ljudi na listu dužnika, na listu poniznih i poslušnih!

Građani RH, stanite pred ogledalo, umijte se hladnom vodom, ako treba sami sebi opalite i šamar da se trgnete i da shvatite, ako ne zbog sebe, a onda zbog svoje djece, i one koja su već otišla trbuhom za kruhom i one koja su ipak još tu: TREBAMO BITI ODLUČNI, A NE PONIZNI!

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.