OTVORENO PISMO ŽUPANU VARAŽDINSKE ŽUPANIJE RADIMIRU ČAČIĆU

U redakciju je pristiglo otvoreno pismo inicijative Ovršni ustanak i stranke Slobodna Hrvatska koje prenosimo u cijelosti:

Ovršni ustanak, Ovršni ustanak Varaždin zalaže se da dug kao dug ostaje. Protivi se kamatama koje nesmetano rastu te dug postaje neotplativ, zahvaljujući Vladi koja to podržava sa svojim nelegalnim i neustavnim institucijama kao što su Fina, javni bilježnici, odvjetnici, sudovi i na samom kraju preprodavači dugova EOS Matrix, B2 Kapital.

Zahvaljujući i Vladi te ovim institucijama, HDZ-u te SDP-u, zahvaljujući Vama Radimire Čačiću koji ste obje Vlade podržali kao i Ovršni zakon, građani ostaju bez domova. U samome Varaždinu je ovršeno i blokirano 11 760 građana s ukupnim dugom od 1.425.797,876 kn.

Nakon što nam je iz Vašeg ureda rečeno da se radi novi raspored u koji i mi ulazimo, mi i dalje čekamo!!!!!!! Ovo je samo pokazatelj koliko mu znače građani. Čačiću, ugledaj se na međimurskog župana, nisi mu ni do koljena!

Radimire Čačiću, obzirom da smo Vas zvali nekoliko puta u četiri mjeseca, slali mailove, a niste nas željeli primiti, eto nas uskoro pred Vašim vratima.

OTVORENO PISMO ŽUPANU VARAŽDINSKE ŽUPANIJE RADIMIRU ČAČIĆU

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.