Putin iz Hrvatske dobio na dar 10 kišobrana

Proglašenje pobjednika nakon finalne utakmice reprezentacija Hrvatske i Francuske bilo je spektakularan događaj, koji nije pokvarila ni snažna kiša. Iznad stadiona u Moskvi otvorilo se nebo taman kako su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i francuski i ruski predsjednici Emmanuel Macron i Vladimir Putin čestitali igračima na uspjehu.

U tom vrlo emotivnom trenutku, nikome nije smetao žestoki pljusak, no mediji su odmah uočili da je Putin jedini od svih šefova država dobio kišobran. Svi ostali, uključujući i našu predsjednicu, ostali na otvorenom i izloženi prolomu oblaka.

Kako se to više ne bi ponovilo, tvrtka Kisha iz Rijeke, koja proizvodi pametne kišobrane, ruskom je predsjedniku Putinu na poklon poslala deset svojih pametnih kišobrana.

Kišobrani imaju ugrađeni GPS pa ih je uvijek lako pronaći, osobito u slučaju da pokraj vas na kiši stoji premijer ili predsjednik države. Uz kišobran dolazi i aplikacija za pametni telefon koja javlja da se sprema kiša, piše Total Croatia News.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.