Greška u koracima

15:30, započinje akcija „Ugasimo motor“. Njonjo je odlučio uključiti se u akciju i zaustaviti automobil na sat vremena jer ovo što rade njegovi postalo je neizdržljivo. Čak i za današnje napredno, tehnološki razvijeno društvo, za ovu zemlju kojom teku med i mlijeko cijene goriva su previsoke.  No nije htio da ga policija  snimi i pošalje mu kaznu. Zato je upotrijebio model converter, zgodnu stvarčicu koju je oteo onom Rincu, gnjavatoru države broj 1. Samo utipkaš koje modele automobila želiš, koje boje i koju registracijsku tablicu. I hop, začas si iz Mercedesa u BMW-u. A zastarjele kamere onih pandura neće ništa skužiti. Sreća da im nije odobrio sredstva za nabavu novih, suvremenih koje su proizveli Bugari.

S druge strane, sreća pa se nije zaustavilo puno automobila. Stići će na vrijeme u DUPE (Državna udruga političkih embrija). Dodijeljena su mu 10 embrija koja će implementirati u njega kako bi prenio na njih svoje političke sklonosti. Kad poprime sve njegove karakteristike, embriji će se prebaciti u inkubatore, a zatim podvaliti u rodilištima onim neposlušnim obiteljima. Još nikad nitko nije ni posumnjao, a kamoli otkrio ovaj manevar kukavičjeg jajeta. Glupi građani nikako da shvate kako održavaju toliki broj svoje biračke baze.

No i tu će morati malo podmiti dežurnog. Otkako je shvatio da ne može imati svoje potomstvo, želja da se njegov DNK širi postala je neizdržljiva. I zato će danas napraviti ono što je inače strogo zabranjeno: u embrije koje će implementirati u njega  usadit će svoj DNK. Nije ni trenutak pomislio da neće, jer dežurni je iz njegovih redova gdje mito sve rješava.

Zadovoljno se osmjehnuo, misleći da je sve dobro smislio. No zaboravio je vrlo važnu stvar: promijeniti baterije u model converteru. Policajac je već pisao kaznu!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.