FOTO: OTAC PODOJIO NOVOROĐENU KĆER

Maxamillian i April Neubauer iz američke savezne države Wisconsin prošli tjedan postali su ponosni roditelji zdrave djevojčice Rosalíje Lupite Valentine Neubauer, a tata je, zahvaljujući fotografijama iz bolnice, koje je objavio na društvenim mrežama, preko noći postao prava svjetska zvijezda.

Naime, malena Rosalía rođena je carskim rezom, a nakon što je majka April poslije porođaja, zbog komplikacija u trudnoći i preeklampsije, izgubila svijest, 29-godišnji otac Maxamillian uskočio je u pomoć s novorođenom kćeri na najljepši mogući način.

Kako prenosi američki People, tata je, znajući koliko je svakoj bebi bitan onaj prvi kontakt “kože na kožu” s majkom, odlučio – “odglumiti” suprugu.

  • Medicinske sestre predložile su mi da probamo nahraniti Rosalíju pomoću umjetne bradavice… ‘Prikopčali’ su je na moju i spojili s cjevčicom iz koje je curilo mlijeko… Ni u najluđim snovima nisam mogao ni zamisliti da ću jednoga dana dojiti vlastito dijete, ali drago mi je što sam to napravio. Taj trenutak kad su mi je donijeli i stavili na prsa, to se ne može opisati, jednostavno nisam mogao suspregnuti suze… Bila je to ljubav na prvi pogled! Nešto čarobno! – izjavio je ponosni tata Maxamillian.

Osoblje bolnice bilo je i više nego oduševljeno njegovim potezom, pogotovo jer je on, kažu, prvi muškarac koji je uopće pristao na “lažno dojenje”.

Na muža je, naravno, itekako ponosna i supruga April (24).

  • Liječnici su mi davno rekli kako imam vrlo male šanse za trudnoću zbog policističnih jajnika. Rosalía Lupita Valentina naše je čudo, a ono što je moj muž napravio za nju – nema ništa ljepše od toga! – zaključila je mama April.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.